Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gynekologie Tišnov s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

AKIMED s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

PhDr. Ivona Šporcrová se zaměřuje na klinickou psychologii, poradenství a terapie.

PROPHYLAXIS s.r.o. se zaměřuje na různé druhy očkování před cestou do zahraničí.

DOTYK II, o.p.s. se zaměřuje na pomoc dětem s poruchami autistického spektra a osobám s chronickým duševním onemocněním.

Neurologie Kubová s.r.o. se zaměřuje na diagnostickou a léčebnou péči v oboru neurologie.

Společnost VIDACARE s.r.o. provozuje oční ambulanci.

Meditrans plus s.r.o. je zdravotní dopravce. Poskytujeme: - převozy nemocných a raněných v non-stop režimu - zdravotnický dozor při sportovních akcích - repatriace pacientů ze zahraničí. Spolupracujeme se ZZS JMK. Non-stop linka: 800 145 623 Výjezdové stanoviště Blansko K. H. Máchy 17 678 01 BLANSKO Tel: 775 353 335 Výjezdové ...

Ordinace MUDr.Kabut s.r.o. provozuje ambulanci praktického a interního lékaře pro dospělé.

Společnost Rehgyn, s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci pro dospělé a děti.

Společnost Neuro plus s.r.o. provozuje neurovaskulární ambulanci

Oční ordinace: - měření dioptrií - předpis brýlové korekce - měření tloušťky rohovky - preventivní prohlídky - OCT vyšetření - vyšetření zorného pole . další služby

Společnost Ortopedie - Nandana Bruntál s.r.o. provozuje ortopedickou ambulanci.

Posláním společnosti Help - in, o.p.s. je prostřednictvím terenních a ambulantních sociálně-zdravotních služeb podporovat život občana v jeho přirozeném prostředí na území okresu Bruntál.

Centrum ambulantní gynekologie a porodnictví. Gynekologicko - porodnické ambulance. Gynekologická praxe. Lékaři: - MUDr. Ivana Tesarčíková - MUDr. Jakub Přichystal - MUDr. Hynek Hrankay - MUDr. Alena Kudělková - MUDr. Hynek Kudělka.

Služby - komplexní léčebná rehabilitace. Další provozovna Ušatý dům Wellnerova 3 tel. 585 426 714

Psychologie pro praxi s.r.o. jsou specialisté na vzdělávání v oblasti psychologie pořádající psychoterapie, semináře, koučing apod.

Centrum gynekologické onkologické prevence. Gynekologie, porodnictví, ambulance gynekologická a porodnická. Cytologická a bioptická laboratoř. Senologické poradenství. Vyšetření mužské fertility.

Odborná interní ambulance v prostoru Polikliniky v Opavě. Léčba a diagnostika vnitřních nemocí.