Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Paní doktorka MUDr. Alena Rohlíková poskytuje ve své ordinaci komplexní neurologickou péči. Naši pacienti k nám chodí v případě, že mají bolesti hlavy, zad, končetin, brnění končetin, dvojité vidění, závratě, poruchy vědomí, poruchy paměti, slabost či ochrnutí končetin, poruchy řeči, poruchy chůze a hybnosti, úrazy hlavy, zhoršení citlivosti na ...

Klinický psycholog a psychoterapeut. Služby: -psychologické, psychoanalytické konzultace -řešení krizových situací.

AJEM s.r.o. provozuje ordinace urologie a diabetologie.

MEDIKA SW spol. s r.o. provozuje nefrologickou a interní ambulanci.

Zdravotnictví: -gynekologická poradna, gynekologie -ženská lékařka Ordinační doba: - Po 7-12, 12.30-17 - Út 7-14 - St 12-17 - Čt 7-13 - Pá 7-12.

Územní středisko záchranné služby: - rychlá lékařská pomoc a sanitní doprava - případě akutního ohrožení života volejte bezplatně na tísňovou linku ZZS, číslo 155

Klinika DERMI, s.r.o. je součástí sítě předních dermatologických ambulancí zaměřených na estetickou a korektivní dermatologii Medical Clinic. Ordinace estetické medicíny, dermatologie a plastické chirurgie jsou vybaveny sofistikovanou lékařskou technikou. Strategie kliniky je u našich estetických zákroků zaměřena na naprosto přirozeně působící ...

Gynekologie Woman -kompletní gynekologickou a porodnickou péči. Gynekologická ordinace.

PORTCHANCE s.r.o. provozuje psychiatrickou ambulanci se zaměřením na duševní onemocnění.

Oční ambulance - vyšetřování očních vad - vyšetření a diagnostika chorob předního a zadního očního segmentu - nadstandardní vyšetřování zadního segmentu oka u glaukomu, diabetu, hypertenze a cévních patologií - diagnostika, léčba a sledování glaukomatiků, vyšetření tloušťky rohovky pachymetrie - počítačová perimetrie – ...

Charita Odry poskytuje sociální služby.

Služby: -gynekologie -centrum pro léčbu neplodnosti -těhotenská poradna, ultrazvuk -kolposkopie, cytologie.

Gynekologické ambulance pro děti a dospělé Gyneva s.r.o. Gynekologická a porodnická péče. -časná diagnostika těhotenství -komplexní prenatální péče -základní ultrazvuková diagnostika -spolupráce se pecializovanými centry -kardiotokografické vyšetření.

Mgr. et Mgr. Leona Vysloužilová provozuje psychologickou ambulanci.

Charita. Poskytování ošetřovatelské (zdravotní) a pečovatelské (sociální) služby seniorům a zdravotně postiženým v jejich domácím prostředí v Kopřivnici a blízkém okolí. Věcné sbírky se zde neprovádí!

Psychiatrie Vyhlídka s.r.o. provozuje psychiatrickou ambulanci se zaměřením na duševní onemocnění.

Gastroenterologie Eden s.r.o. provozuje gastroenterologickou ambulanci a provádí screeningovou koloskopii.

CHIRAPRO s.r.o. se zaměřuje na komplexní ambulantní chirurgickou péči.