Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MUDr. Pavel Opletal - gynekologická ordinace.

Zdravotnictví: -dermatologická ordinace, dermatologie, -kožní ambulance, kožní lékařka.

Psycholožka Mgr. Pavlína Doležalová se specializuje na: - poradenství, koučování a krizovou intervenci dospělých dětí alkoholiků (DDA) a lidi, kteří prožili dětství v nefunkčních rodinách.

Nemocnice, poliklinika, zdravotnictví. TGM Hodonín. Dopravní zdravotní služba: -tel:518352155 po-pá 7-15.30 Pohotovostní služba a RZP. Rychlá zdravotnická pomoc: -tel:518353426 so, ne a svátky nepřetržitě! Nový chirurgický pavilon: -Chirurgická ambulance č.1 7-15.30, 15.30-7-pohotovost tel:518306232 -Chirurgická ambulance č.2 ...

Soukromá klinika. Soukromá nemocnice: Všeobecná chirurgie -ortopedie -urologie -cévní chirurgie -traumatologie -plastická a estetická chirurgie -léčba obezity -interní lékařství a obezitologie -zobrazovací metody (MRI, CT, USG, RTG) -rehabilitace a balneologie -laboratoř, lékárna. Nejčastější výkony: -operace kýly, žlučníku, ...

Chirurgie Tišnov s.r.o. provozuje chirurgickou ambulanci.

Neurol-EEG, s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci a provádí vyšetření nervového systému.

ALERG-IM s.r.o. provozuje ambulanci alergologie a klinické imunologie.

Auris Medica s.r.o. provozuje ordinaci nosního, ušního a krčního lékaře.

ONKOLOGIE Bona Dea, s.r.o. provozuje onkologickou ordinaci.

GYNEKOLOGIE Němcovi, s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Gynatal s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Gynekologie Brno s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Gynekologická ambulance s ultrazvukem: -antikoncepce -močová inkontinence -těhotenství -preventivní vyšetření -menopauza a klimakterium -dysplasie čípku -urodynamie -očkování proti rakovině děložního čípku -kardiotokograf na srdeční aktivitu plodu těhotných.

Kardiologie JH s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci a zaměřuje se na léčbu a prevenci onemocnění srdce.

MUDr. Alice Prusenovská, gynekologie s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.