Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Neurologie Lidická s.r.o. provozuje neurologickou ordinaci a zaměřuje se na onemocnění nervového systému a svalové soustavy.

Revmatologické a osteologické centrum MEDICAL PLUS se specializací na biologickou léčbu je jedno z nejmoderněji vybavených pracovišť svého druhu v České republice. Služby: - revmatologie - centrum biologické léčby - denzitometrie - vyšetření pohybového aparátu ultrazvukem Ambulance zajišťuje ošetření pro pacienty s diagnózou: - ...

MUDr. Eva Bayerová, s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Diagnostické a léčebné centrum, zdravotnictví: -komplexní vyšetření zdravotního stavu -zaměření na prevenci civilizačních a nádorových onemocnění (onkologie) -komplexní zdravotní prohlídky a lékařské vyšetření -preventivní minimum(kontrola krevního tlaku, krevní testy-cholesterol, cukr), vyšetření moči, konzultace zdravotních problémů ...

ESPIET CLINIC s.r.o. provozuje psychiatrickou ambulanci.

Agentura domácí péče Integrita, s.r.o. se zaměřuje na domácí ošetřovatelskou péči.

Ortopedie - Vejrosta s.r.o. provozuje centrum pro ortopedii, sportovní traumatologii a artroskopii.

Urologie, nestátní zařízení: - komplexní ambulantní diagnostická a léčebně preventivní péče v oblasti urologie.

MUDr. Vladimír Holoubek s.r.o. se zaměřuje na ortopedii, fyzioterapie a podologii.

Ambulantní zdravotní péče. Nestátní zdravotnické zažízení: -urologie, chirurgie, onkologie. Mammografie Onkologie Urologie.

ABC alergologie, s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Oční ordinace Proxima, s.r.o. se zaměřuje na kompletní vyšetření očí u dospělých i dětí.

Laserové centrum. Estetiká dermatologie. Kožní ordinace.

Provádíme kompletní služby v oblasti plastické chirugie od operace prsou až po plastickou korekci nosu nebo odstranění chrápání. Operace dolních i horních víček, liposukce, plastická operace břicha, transplantace vlasů. Kosmetologie, botox, odstranění vrásek, lifting obličeje. dermatologie- odstranění znamének.

Gynekologická ambulance Jednodenní chirurgie Studio Dědkov

Logopedie Vysočina s.r.o. provozuje logopedickou kliniku, kde se snaží léčit opožděný vývoj řeči, vývojovou dysfázii, dyslalii, mutismus a jiné poruchy ve vady řeči dětí.

První radiologická s.r.o. je nestátní zařízení zaměřující se na teleradiologii.

Chirurgie Kamenice s.r.o. provozuje chirurgickou ordinaci, zabývá se cévní chirurgií a sonografií.

NeuroHope Zlín s.r.o. provozuje ordinaci zaměřenou na neurologické vyšetření pacientů.

MUDr. Ján Jablonský zajišťuje provoz ordinace odborného lékaře otorinolaryngologie.

U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...

Mini-gyn s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci a zaměřuje se také na porodnictví.