Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Mgr. Ondřej Vokurek se zaměřuje na fyzioterapie a laserové terapie.

Mgr. Tereza Sedláčková se zaměřuje na psychoterapie a psychologickou diagnostiku.

Alžběta Táborská se zaměřuje na poskytování ošetřovatelských služeb.

Bc. Hana Benešová provozuje ordinaci zaměřující se na fyzioterapie a poruchy pohybového aparátu.

Gabriela Ježová je porodní asistentka a zaměřuje se na předporodní přípravu.

Mgr. Tereza Blahová provozuje logopedickou ambulanci a provádí trénink jazykových schopností.

PhDr. Jana Lorencová se zaměřuje na psychologii, psychoterapie a koučink.

MUDr. František Kučera provozuje urologickou ambulanci a provádí endoskopická vyšetření.

Endoskopické centrum Stonava: - moderní operační technika - nevyžaduje řez na těle pacienta -vpichy přes břišní stěnu. Gynekologické a chirurgické zařízení. Všechny operační výkony v oboru gynekologie. Ambulantní a lůžková péče. Výkony: - od sterility, interupce, nitroděložní výkony, hysteroskopie a další.

Bc. Hana Malá se zaměřuje na fyzioterapie, laktační poradenství, cvičení pánevního dna a na předporodní přípravu.

Mgr. Šárka Kohoutková provádí psychoterapie a zaměřuje se na psychologii.

Gynekologická ordinace. Ambulance: - gynekologicko-porodnická péče. Sídlo společnosti: - Borovského 834/30, Karviná - Ráj.

Společnost PhDr. Dagmar Konečná s.r.o. poskytuje služby: - psychodiagnostika a psychoterapie dětí a dospívajících - psychodiagnostika a psychoterapie dospělých

Ordinace, ambulance: - chirurgie - urologie - mamologická poradna

Psychologická ambulance pro děti, dospívající a dospělé.

Nemocnice. Nestátní zdravotnické zařízení. Lůžková péče: -chirurgie, interní lékařství, neurologie, anesteziologie, resuscitace, fyziatrie, balneologie, léčebné rehabilitace, otorinolaryngologie-ORLX- ušní, nosní, krční. Ambulantní služby: -radiodiagnostika -klinická biochemie -interní lékařství -chirurgie ...

Ordinace ušní-nosní-krční pro všechny věkové kategorie. Specializace chronické rýmy a záněty vedlejších nosních dutin, poruchy sluchu. K dispozici laser, ultrazvuk k diagnostice zánětů vedl.nosních dutin, diagnostika chrápání pomocí domácí monitorace spánku.

Praktický lékař gynekolog. Gynekologická ambulance (ordinace). Gynekologie. Léčba neplodnosti.

Dermatovenerologická ambulance: - ošetření atopický ekzém, lupénka, akné, bradavice, plísně, ...

Mgr. Prodělalová Pavla provozuje ambulanci logopedie pro děti i dospělé.

Zdravotnictví: -dermatologie, dermatologická ordinace - dermatovenerolog, dermatoložka, kožní lékařka. Akupunktura. Laser.