Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Společnost All4Skin s.r.o. poskytuje zdravotní služby v oboru dermatovenerologie.

Společnost AMBULANCE IPL s.r.o. poskytuje služby v oborech Všeobecné lékařství Pracovně-lékařské služby Interní lékařství

Ambulantní zařízení gynekologie, prenatální diagnostiky, péče o těhotné, Centrum gynekologické onkologické péče, včetně expertní kolposkopie. Jednodenní chirurgie.Urogynekologie včetně urodynamických vyšetření a operačního řešení inkontinence.Osteocentrum včetně prevence, diagnostiky (DXA) a léčby osteoporózy Lékaři v ordinaci: MUDr. Aleš ...

MEDIK HAUS s.r.o. se zaměřuje na estetickou medicínu, dermatologii a snižování váhy.

Dětská a sportovní ortopedie Ondruš s.r.o. provozuje ortopedickou ordinaci pro děti a dorost.

Zdravotnické zařízení: -ortopedie, ortopedická ambulance.

RehaTime s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a na fyzikální terapii.

Zdravá srdce s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci.

MUDr. Anna Bernardy s.r.o. provozuje centrum komplexní péče Phoenix se zaměřením na poradenství pro páry i jednotlivce, homeopatii, čínskou medicínu, kineziotaping a mnoho dalšího.

Hofštetr Alois MUDr. s.r.o. provozuje alergologickou a imunologickou ambulanci.

Centrum žilní chirurgie. Specializované pracoviště pro diagnostiku a léčbu křečových žil. Žilní laser, radiofrekvence, žilní lepidlo.

Freya GYN s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Dermatologie Brno - Lesná s.r.o. provozuje dermatologickou ambulanci.

VVV CLINIC s.r.o. provozuje kliniku plastické chirurgie a estetické chirurgie a gynekologie.

Agentura osobní asistence a sociálního poradenství, o.p.s. je terénní sociální služba a tudíž navštěvujeme své klienty v jejich domácnosti. Služby: - terénní sociální služba - sociální poradenství. Odborně vyškolení pracovníci asistují při úkonech péče o vlastní osobu a úkonech zvládnutí soběstačnosti, kdy cílovou skupinou jsou osoby s ...

Nemocnice s poliklinikou. Zdravotnické zařízení: -kompletní lékařská péče -specializovaná lékařská péče -poliklinika. Oddělení: -ARO, anesteziologicko-resuscitační oddělení -dětské oddělení -gynekologicko-porodní oddělení -porodnické oddělení, porodní sál, porodnice -chirurgie -interní oddělení, interna ...

Zdravotní zařízení, klinika - onkologické centrum: - komplexní onkologická léčba.

Oční ambulance Hustopeče s.r.o. provozuje ordinaci očního lékaře.

Alergologická ambulance, alergologie. Vyšetření pomocí pulzní oxymetrie, spirometrie, kožních testů a FENO.