Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Ordinace se zaměřením na diagnostiku, léčbu a prevenci onemocnění cév (křečové žíly, žilní tromboza, onemocnění tepen, časná stadia aterosklerozy).

Konzultant v individuální i párové terapii, ale i ve firemních procesech a vedení lidí. Průvodcovské služby po Praze v češtině a italštině, provádění v Itálii.

Institut preventivní rehabilitace - nestátní zdravotnické zařízení. Rehabilitace: - prevence - rehabilitace - fyzioterapie - fyzikální terapie.

Služby: - léčitelství, reiki, čínská medicína - horoskopy osobní, partnerské, karmické - bylinná terapie - psychotronika - numerologie - výklad karet. Prodej produktů: - produkty pro prevenci a upevnění zdraví na bázi čínské a tibetské medicíny - produkty péče o chrup, vlasy a tělo bez škodlivých ingrediencí.

Zdravotnické zařízení: - ambulantní služby Praktického lékaře pro dospělé, Odborného lékaře internisty s atestací 2.stupně - sociální služby - pečovatelská služba je určena handicapovaným seniorům s tělesným či psychickým defektem - lékárna.

MUDr. Henrietta Nazari provozuje gynekologickou ordinaci na adrese Bayerova 581/11, Brno - Veveří. Nabízíme kompletní léčebnou a preventivní péči v oblasti gynekologie a porodnictví. Zajišťujeme preventivní prohlídky, péči o těhotné a sledování průběhu těhotenství, dále např. ultrazvuková vyšetření. Gynekologická ordinace, služby: - ...

Služby: - IVF centrum - reprodukční medicína - léčba neplodnosti - dárcovství vajíček, spermatu

Tradiční čínská medicína. Semináře: - tradiční čínská dietetika.

Služby: - regresní terapie - konzultace - LSVJ - Léčení skrze vyšší já - automatická kresba - kurzy, workshopy

Služby: - poradenská a cestovní agentura na podporu zdraví a zdravého životního stylu.

Nestátní zdravotnické zařízení NZZ GASTRO-MED s.r.o. nabízí odbornou lékařskou péči v oborech gastroenterologie a chirurgie. Provádíme diagnostiku a léčbu onemocnění zažívacího traktu, ambulantní chirurgické zákroky i léčbu hemeroidů. Naši ordinaci najdete v Pardubicích v budově polikliniky KOLF na Masarykově náměstí. Gastroenterologická, ...

Masarykova nemocnice Rakovník s.r.o. poskytuje komplexní lékařské služby v oboru chirurgie, gynekologie, interního lékařství, rehabilitace, radiodiagnostiky, praktického lékařství a dalších odvětvích. Nemocnice disponuje osmi lůžkovými odděleními s 306?lůžky a poskytuje ošetření pacientům ve 21 ambulancích. Nacházíme se na adrese Dukelských hrdinů ...

Služby: - léčitelství - práce s energií - lymfatické masáže - druhy práce s energií, a další.

Služby: - přednášky o osobním rozvoji - ayurveda - jídlem ke zdraví - osobnostní poradenství a konzultace osobního rozvoje - olejové masáže pro ženy - podpora zdraví a vitality pro ženy

Ambulancia klinickej psychológie.