Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Psychologické služby - psychoterapie. Adresa: Čerchovská 6, 120 00 Praha 2 - Vinohrady.

Služby: - psychologické konzultace a poradenství - hypnoterapie - léčba stavů deprese, úzkostí, obsedantně komplusivních stavů, fobií

Služby: - nutriční terapeut - sestavení dietního plánu - plán pohybových aktivit

Praktický lékař pro děti a dorost. Ordinace: - dětský lékař, pediatrie.

Nestátní zdravotnické zařízení - ordinace praktických lékařů: MUDr. Magdalena Fárová, MUDr. Martina Dosedělová. Další pracoviště: - adresa: Mazuritská 484/2, Praha 8 - tel. 283 024 227 - ordinace praktických lékařů: MUDr. Miroslav Vala - gastroenterologie: MUDr. Josef Doseděl

Ordinace: - odborný lékař ušní, nosní a krční. Vyšetření ORL, otorinolarynkologie.

Služby - psychoterapie - psychoanalýza - psychologické konzultace.

MUDr. Vít Matoušek - neurologická ambulance, neurologie.

Služby: - psychoterapie - rodinná a individualni terapie

Ortopedická ambulance Zlín pana doktora MUDr. Radomíra Kelíška . Ortopedie: - preventivní, diagnostická a léčebná péče v oblasti onemocnění pohybového aparátu - léčba skoliózy - problémy s plochými chodidly - osteoporóza - jiná zánětlivá kloubní onemocnění.

Chirurgická ordinace. MUDr. Zdeněk Zenkl.

Služby - genové klíče, terapie, přednášky.

Společnost RENTGEN s.r.o. je nestátním zdravotnickým zařízením a zaměřuje se na komplexní diagnostiku pomocí rentgenu, ultrazvuku či mamografu. Provádíme ultrazvuk měkkých tkání, štítné žlázy, dutiny břišní a retroperitonea, prsů, rentgeny lebky, stomatologické snímky, projekce kostí a kloubů a rovněž mezi naše služby patří mamografický screening. ...

Zdravotnické zařízení: - ortopedie - praktický lékař - rehabilitace

Logopedie. Speciálně pedagogické centrum pro děti a žáky s vadami řeči - adresa: MŠ Milánská 472, Praha 10