Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Hana Běhůnková provozuje neurologickou ambulanci.

MUDr. Alena Bartošová provozuje gynekologickou ambulanci.

Psycholožka Mgr. Pavlína Doležalová se specializuje na: - poradenství, koučování a krizovou intervenci dospělých dětí alkoholiků (DDA) a lidi, kteří prožili dětství v nefunkčních rodinách.

Převozy do rehabilitačních, lázeňských zařízení. Transporty klientů a jejich doprovodů. Zdravotnická asistence při veškerých kulturních, společenských, sportovních, filmových a jiných akcích, včetně pronájmu sanitních vozů. Transport imobilních, invalidních a hůře pohyblivých klientů. Zajištění transplantačních týmů a orgánů k ...

Oční ambulance Hustopeče s.r.o. provozuje ordinaci očního lékaře.

Bevelyx CZ s.r.o. provozuje kardiologickou a cévní ambulanci.

Klinická psychologie Břeclav, s.r.o. se zaměřuje na psychologickou diagnostiku, psychoterapii, krizovou intervenci a dopravně – psychologické vyšetření řidičů.

MUDr. Marek Kašpar provozuje chirurgickou a traumatologickou ambulanci v Břeclavi.

Mgr. Ing. Valéria Kolcunová se zaměřuje na nutriční a psychologické poradenství.

Ivana Zemanová je provozovatelem zdravotnické dopravní služby.

Porodní, poporodní dula. Laktační poradkyně. Lektorka předporodní přípravy a nošení dětí v šátku. Rituál uzavření šestinedělí La Cerrada.

Diabetologie Chirurgie Interna - gastroenterologie Echokardiologie a kardiologie Kožní ambulance Zdravotní laboratoř Nemocnice oddělení - JIP - ošetřovatelské péče Ortopedie Rehabilitace RTG.

Komplexní nutriční typologie, poradenství. Služby: -konzultace s výživovým poradcem -diagnostika těla -biochemické vyšetření, genetické vyšetření -index hubnutí, rozbor krve, žádná dieta, zdravé stravování -zdravý životní styl. Chcete shodit či přibrat? Udržet si zdraví a vitalitu. Vysvětlíme Vám jak na to. Hubněte podle své metabolické ...

Nabízíme péči, podporu a poradenství cílené na redukci váhy či prevenci a podporu zdraví.