Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Eliška Jugová provozuje kožní a dermatovenerologickou ordinaci se zaměřením na kožní problémy a vyšetření pigmentových znamének.

Kožní lékař, kožní ambulance, dermatologie.

MUDr. Jiří Tomečka se zaměřuje na plastickou, estetickou a rekonstrukční chirurgii.

MUDr. Tomáš Ventruba se zaměřuje na oblast plastické a estetické chirurgie a gynekologie.

doc., MUDr. Hana Jedličková Ph.D. se zaměřuje na dermatologické konzultace, vyšetření a drobné zákroky.

Mgr. Jana Šopíková, Ph.D. se zaměřuje na fyzioterapie, poruchy pohybového systému a na ergonomii.

Zdravotnictví: -komplexní péče o zdraví, krásu a půvab Vašeho těla v příjemném prostředí se špičkovým přístrojovým vybavením NZZ MEDICA AESTHETICA -estetická chirurgie -korektní dermatologie -laserová terapie -lékařská kosmetika -výkony: -vlasy (transplantace vlasů) -čelo (vypnutí kůže celého čela, úprava ...

MUDr. Hana Hendrychová je oční lékařka zabývající se homeopatií.

MUDr. Lucie Thomas provozuje ordinaci plastické chirurgie.

Gynekologická ambulance, ordinace. Ženský lékař. ambulantní péče v oboru gynekologie a porodnictvípracoviště s funkční licencí F 017 – kolposkopická expertízaakreditované ambulantní pracoviště pro specializační vzdělávání v gynekologii a porodnictví.

Paní doktorka MUDr. Eva Fenclová poskytuje ve své ordinaci komplexní diagnostickou a léčebnou péči pacientům s diabetem. K léčbě cukrovky využíváme moderní metody kombinace léků a inzulínu. Dále se také v naší ambulanci zabýváme i oblastmi vnitřního lékařství. Po objednání provádíme komplexní interní vyšetření. Klademe velký důraz na osobní ...

Mgr. Zuzana Ziková provozuje ambulanci klinické logopedie pro děti i dospělé.

Michaela Dvořáková je dětská novorozenecká sestra a laktační poradkyně.

Mgr. et Bc. Radka Navrátilová se zaměřuje na fyzioterapie a lymfoterapii.

Bc. Marianna Zákopčanová se věnuje preventivní a sportovní fyzioterapii, bolestem pohybového aparátu a pooperačním a poúrazovém stavům.

Mgr. Alžbeta Valová se zaměřuje na psychologii a poskytuje soukromé psychologické konzultace jednotlivcům i párům.

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (FNUSA): KLINIKY: Anesteziologicko-resuscitační klinika I. dermatovenerologická klinika, I. chirurgická klinika, II. chirurgická klinika, I. interní kardioangiologická klinika, I. neurologická klinika, I. ortopedická klinika, II. interní klinika, Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku (ORL), ...

Chirurgie JT s.r.o. se zaměřuje na všeobecnou chirurgii, proktologii a traumatologii.

Centrum pro poruchy sluchu, hlasu a řeči: -sluchadla -poruchy a vyšetření sluchu -posouzení stavu řeči u dětí ve věku 2-6 let -posuzování kvality hlasu a léčba poruch hlasu -sluchadla (výroba, servis) -porucha rovnováhy -logopedie.

Neurologie Šalé, s.r.o. se zaměřuje na neurologii a manuální medicína.

Bc. Kamila Stejskalová se zaměřuje na poskytování ambulantní péče v oblasti fyzioterapie.

MUDr. Luboš Hrazdira se zaměřuje na ortopedii, ultrazvukové vyšetření, tělovýchovné lékařství a na fyzioterapie.