Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Homeopatická poradna Provozuji homeopatickou poradnu. Nabízím homeopatii, kineziologii, Bachovu květovou terapii. Poskytuji koučink pro osobní rozvoj v soukromém i profesním životě. Provádím konzultace také po telefonu či skypu. Pořádám kurzy Domácí homeopatie.

Alternativní medicína, rekonektivní léčba, channelingové regrese. Poradenství, nalezení a řešení příčin fyzických a psychických potíží, práce na dálku i v cizině.

Soukromá oční klinika: -operace očí, oči -laserové operace dětí -dioptrické vady -léčba sítnice a sklivce -OCT vyšetření -plastická operace víček -operace šedého zákalu -korekce -nelaserové operace čočky -odstraňování očních vad -femtosekundový laser VisuMax -implantace čoček Staar Visian ICL -žlutá čočka Acrysof zdarma. Doživotní ...

Léčení pomocí energie vycházející z rukou léčitele léčení dotekem - detekce geopatogenních zón - přednášky na téma - léčení pomocí energie, která vychází z rukou léčitele - problematika detekce geopatických zón.

Kineziologie - kraniosakrální terapie osteopatie - terapie pomocí uvolňování mozkomíšního moku, při migréne, menstruaci, po úrazech, vhodné pro starší osoby, pro osoby, které nemohou cvičit a potřebují to - rekonektivní léčení - ATTRACTOR FIELD TECHNIQUES při odhalení problému dochází k vyčištění akupunkturními body přes zvuk - ONE BRAIN.

Diagnostika neurologických onemocnění - neurologická léčba, rehabilitace.

Výklad karet - numerologie REIKI - FENG ŠUEJ - spirituální léčení.

Kineziologie Poradenství - stresy - fóbie - závislost - deprese - dyslexie - nadváha - anorexie - mezilidské vztahy - problémy se sexualitou a početím.

Psychiatrická ambulance pro děti a dorost

Služby: - poradenstvím pro zdravé vaření a změnu životního stylu - portál o zdravém vaření - kurzy vaření

Ordinace ORL. Otorinolaryngologie. Ordinace ušní, krční, nosní. Poliklinika Dobrovského.

Služby: - výživová poradna - kurzy a semináře v oblasti fitness

Gynekologie Brno. Soukromá gynekologicko-porodnická ordinace Gynekologie Brno. Naše ordinace Gynekologie Brno se zaměřuje jak na gynekologickou problematiku, tak i na porodnickou péči, včetně těhotenské poradny.