Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Otorinolaryngologie. Ambulance ušní, nosní, krční. Ordinace ORL.

Odborný lékař - gynekologie. Další ordinace: Hroznová Lhota 68.

Služby, prodej: -lékárna -cévní ambulance. Provozní doba 7:00-15:00 slouží k odběrům krve, přípravě přístrojů a k administrativě.

Nově otevřená poradna v Hodoníně! Využijte naše rozšířené služby i zde na Hodonín. Provádíme nutriční typologie s poradenstvím. Hubněte podle své metabolické typologie. V našem studiu pro Vás máme: -konzultace s výživovým poradcem -diagnostika těla -biochemické vyšetření, genetické vyšetření -index hubnutí -rozbor krve, žádná dieta, ...

Masáže. Klasické, reflexní, lymfy a Dornovy masáže. Harmonizace těla a duše pomocí bioenergie. Psychoterapie a transformační terapie.

Nabízíme odborné dietetické poradenství v oblasti výživy.

Služby: -Léčíme pomocí homeopatických léků -vyrobeny na přírodní bázi. Prodej: -homeopatická kosmetická -pleťová mléka -provozujeme on-line homeopatickou poradnu.

Certifikovaný terapeut Aura Somy a certifikovaný terapeut pro použití Schusslerových solí.

Dermatovenerologie Jiné ordinace: Dermatovenerologie - Mlýnská 1637, Vracov Pondělí - 15.30 - 17.30 Pátek - 15.30 - 17.30

Služby: -terapie -kraniosakrální osteopatie -pořádání kurzů -vyšetření mobility.

Praktický lékař pro dospělé a gynekolog.

Psychotronik. Psychotronička. E-shop, prodej: -homeopatie, léčivá kosmetika pro zdraví a krásu.

Zdravotnické služby seniorům, chronicky nemocným a zdravotně postiženým občanům.

Dietologická poradna - nutriční výživové poradenství.

ORL ordinace pro děti a dospělé. Otorinolaryngologie.