Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Dětské centrum 1990: - je občanské sdružení poskytující komplexní, tj. sociální, zdravotní a výchovné služby lidem se specifickými potřebami (postižením mentálním nebo kombinovaným handicapem) Nabídka základních služeb DC´90: Sociální služba: - denní stacionář DC 90 Zdravotnické služby: - rehabilitace, logopedie Dílny DC 90 o.s. ...

Služby: - reflexní terapie, masáže - bezplatná lékařská poradna, čínská medicína - gynekologická poradna. Prodej: - bylinné elixíry a potravinové doplňky.

Gynekologicko-porodnické centrum. Privátní lékařská praxe: -MUDr.Jiří Vajdík -prim.MUDr.Ludmila Konečná.

Dermatologie: - dermatovenerologická ambulance - kožní vyšetření a ošetření - fototerapie - lymfodrenáž - diagnostika kožních nádorů - léčba elektrokauterem - biostimulační laser - chemický peeling.

Poruchy funkce štítné žlázy a jiných orgánů s vnitřní sekrecí, poruchy plodnosti u žen i mužů, poruchy kostní hustoty (osteopenie, osteoporóza), skoliózy, akné, nadměrné ochlupení u žen, gynekomastie, poruchy metabolismu kyseliny močové (dna), poruchy růstu a vývoje u dětí

Oční centrum: - oční ordinace - ortoptická ordinace - oční optika - kontaktní čočky.

Chirurgie: - plastická - laserová - estetická - všeobecná - žilní. Kožní lékařství, ORL, obezitologie. Sídlo firmy - Ostrava.

Nabízíme a poskytujeme: -poskytování domácí péče -aplikace injekcí, léků, infuzí, inzulinu -poskytování hygieny celého těla -veškerá péče je hrazena vybranými pojišťovnami.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatologie, kožní lékařka, ordinace kožního lékaře. Další ordinace: -Šternberk, Olomoucká 1848/173.

Zdravotnictví: -dermatologická ambulance, dermatologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatologie, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatovenerologická ordinace, dermatologie, kožní lékařka: -elektrokoagulace a elektroepilace -chirurgický a biostimulační laser -profesionální kosmetické ošetření zdravé i problematické pleti.