Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
NeoOrtoClinic s.r.o. se zaměřuje na ortopedii a sportovní traumatologii.

FETMED s.r.o. provozuje centrum fetální medicíny, genetiky a gynekologie.

Elimat investment s.r.o. provozuje Platan Clinique a zaměřuje se na plastickou a estetickou chirurgii, dermatologii a vlasovou poradnu.

Společnost LOGOFON s.r.o. zajišťuje logopedickou ambulanci pro děti i dospělé.

Společnost Batmed s.r.o. provozuje kožní ambulanci v Uničově.

Společnost PreventaMed s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení spojující lékařskou, lékárenskou a vzdělávací péči. Naleznete zde interní ambulanci, ordinaci praktického lékaře, psychiatrickou a také sexuologickou ambulanci, infuzní centrum a lékárnu. Naleznete nás na adrese Domovina 2, Olomouc. Vila zdraví, zdravotnické zařízení: - ...

Marcela Vydrová se zaměřuje na konzultace čínské medicíny Tiens v kadeřnickém salonu.

Společnost Amazing Medical, s.r.o.poskytuje ozonovou terapii.

Sexuologie a andrologie: - sexuologická diagnostika a terapie - poruchy reprodukce - léčba frigidity - vyšetření mužské plodnosti – spermiogram - řešení poruch erekce.

Mgr. Dana Chmelíková provozuje logopedickou ambulanci.

Interní a kardiologická ambulance. Další ordinace Vítězná 173/1A Litovel tel. 585 154 638

Zdravotnické zařízení, obor dermavenerologie se specializací lymfologie Specializace na komplexní léčbu lymfedému, který vzniká v lymfatickém systému. Pomáháme pacientům, které trápí problém dlouhodobých otoků projevujících se jak na horních, tak i dolních končetinách, ať už po onkologických či chirurgických zákrocích, po úrazech, popř. ...

Chirurgická ordinace. Pracovní doba: Po - 8-18 Út - jen objednávky St - 8-18 Čt - 14-18 Pá - jen objednávky.

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

TANA oční klinika je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje nadstandardní ambulantní oftalmologickou péči. Oftalmologická péče: - odstranění brýlí - laser - čočky - operace šedého zákalu - plastické operace - léčba sítnice - dětská oftalmologie.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Jana Pachová Ordinace ortopedie doc.MUDr.Miroslav Pach, CSc. Další ordinace Uničov Nemocniční 270, Uničov tel. 585 051 662

ReFit Clinic s.r.o. se zaměřuje na tělovýchovné lékařství, rehabilitace, fyzioterapie, obezitologii a psychologii.

Mgr. Eva Šalamonová provozuje klinickou ambulanci Loštice.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -licence v oboru alergologie a imunologie.

IVF Clinic centrum asistované reprodukce. Jsme nestátní zdravotnické zařízení zabývajícího se léčbou neplodnosti. Provozujeme ambulance specializované na diagnostiku a léčbu neplodnosti, operační sál a laboratoř.