Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Privátní zdravotnické zařízení, součástí je klasická kožní ordinace a dermatologicko-estetické centrum.

Fyzioterapie - kraniosakrální terapie - viscerální terapie - manuální lymfodrenáž - masáže. Další provozovna SEMILY Rehabilitační centrum, MUDr. M. Holub U Potoka 76, Semily

Nestátní zdravotnické zařízení - praktický lékař pro dospělé - kožní a interní ordinace - ordinace lékaře pro děti a dorost - zubní ambulance - lékárna.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -dětská kardiologická ambulance.

Lady studio - poradenství životního stylu: - hubnutí bez jo-jo efektu - komplexní výživové poradenství - doplnění živin a regenerace organismu - nárůst svalové hmoty.

Služby: - poradenství o zdravém životním stylu

Služby: Biorezonance - BICOM OPTIMA: -odvykání kouření, antinikotin centrum, diagnostika a podpůrné působení u různých zdravotních potíží, u alergií, bolestí, po úrazech, při virových, bakteriálních, plísňových a parazitárních onemocněních, u bolestí zad a migrén, u alergií, atopického ekzému, podporuje detoxikaci, aj. Bowen ...

Nabízíme poradenskou činnost v oblasti dietologie.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Ordinace - komplexní péče. Odborný lékař gynekolog. Praktický lékař pro dospělé. Akupunktura. Elektroakupunktura.

Gynekologické ambulance. Poradna pro choroby prsu a choroby trávícího ústrojí. Ambulance řízené výživy.

Dermatologické a laserové centrum: -kožní ordinace -laserové centrum - laserové depilace, mezoterapie, biostimulace pleti, ošetření akné, vrásky, rejuvenace, botox, výplňové materiály.

Poradenství v oblasti stravování - hubnutí pro muže, ženy všech věkových skupin i děti: - vstupní vyšetření - podrobná tělesná diagnostika - konzultace s nutričním specialistou - test nutriční typologie - sestavení optimálního jídelníčku.

Foniatrie: - péče o sluch - diagnostika a léčba poruch sluchu - počítačová audiometrie (přesná diagnostika sluchových vad) - slovní audiometrie (vyšetření rozumění mluveného slova) - tympanometrie (vyšetření středního ucha, lícního nervu a částečně i mozkového kmene) - testování funkce sluchadel již nošených - drobné opravy sluchadel - ...