Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Zabýváme se zdravým životním stylem. Zjistíme kolik máte svalů, tuku a vody v těle. Nabízíme Vám analýzu složení těla přístrojem InBody, neinvazivní vyšetření cévní průchodnosti, srdeční frekvence, stavu cév, míry stresu přístrojem Max Pulse. Nabízíme osobní trénink, výživové poradenství, sestavení jídelníčku, redukci nadváhy, tréninkový plán, ...

Občerstvení - vnitřní i venkovní posezení - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Kavárna Restaurace Babyškolička - hlídání dětí Plavecký bázen - pro kojence, batolata a děti - volné plavání dětí s rodiči - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Plavání a cvičení kojenců, batolat a dětí - herna pro děti a ...

Praktický dětský lékař: -alergologie -imunologie.

Plastická chirurgie a estetické zákroky: -odstraňování mateřských znamének, bradavic, pigmentací či žilek -laserová depilace -odstraňování celulitidy -vyhlazení vrásek.

Masáže klasické, rekondiční, sportovní, medové, reflexní, breussové - masáž lávovými kameny - baňkování - dornova metoda

Studio Zdraví a linie v Českých Budějovicích - poradna pro zdraví, výživu a sport.

Nestátní zdravotnické zařízení-lékař: -dermatolog -chirurg -plastický chirurg.

Fitness consultant a osobní trenér. Dietolog: -nutriční specialista, výživové poradenství -poradenství v oblasti životosprávy, sportu a tělovýchovy -sestavování individuálních dietních, posilovacích a kondičních programů na základě 50ti letého výzkumu, klinických a lékařských studií.

Otorinolaryngologická péče pro dospělé a děti. Soukromá ordinace: -ušní, nosní, krční.

Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače Solárium Fitness centrum Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY (energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače, ...) Celulitidové zábaly Masáže regenerační, sportovní, lávovými kameny - měkké a trakční techniky

Kurzy - základní kurz etikoterapiesebepoznávací semináře Alternativní medicína - léčba morálními silami

Masáže všeho drůhu, koupele, zábaly, peeling na výběr přez 250 drůhu procedur.

Privátní chirurgie: -laserové pracoviště-jizvy, úponové bolesti -korektivní dermatologie.

Plastická a estetická chirurgie: -konzultace -vyšetření -operace obličeje, nosu, prsů, břicha, odsávání tuku. Poradenství: -péče o pleť a líčení.

Nemocnice. -ortopedie -urologie -ušní, nosní krční -dětský lékař -gynekologie -chirurgie -neurologie -interna -infekční -ARO.

Hotel *** - kapacita 25 pokojů - 7 jednolůžkových, 16 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány, možnost 5 přistýlek - bezbariérový pokoj - parkování v areálu hotelu - školící prostory Restaurace - česká kuchyně - letní zahrádka Solárium Fitness Lázeňské služby (elektroléčba, perličková, přísadová, vířivá koupel, ...

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -manikúra -masáže -rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy a doškolovací kurzy.