Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Mobilní masáže, kosmetika, pedikúra pro oblast České Budějovice. Kvalitní, levné a dostupné služby. Služby pro jednotlivce, hotely, penziony, firmy. Šetří Váš čas Stačí Vám hodina volného času. Nemusíte nikam cestovat. Nemusíte se svlékat v cizím prostředí. Služby se konají v pohodlí Vašeho domova. Po masáži můžete nerušeně odpočívat .Nemusíte ...

Centrum komplexní péče: -trvalá úprava váhy -odstranění celulitidy -programy pro zlepšení regenerace a koce -snížení kyselosti organizmu -posílení imunity. Programy pro dospělé i děti. Pobočka: MUDr. Magdalena Chvalová Plzeň, Rybářská 10

Služby: -psychiatrická ordinace -psychologická ambulance.

Služby: -ozdobné tetování -permanentní make-up -solárium -kosmetické služby -masáže -pedikúra -Japonská manikúra.

Služby: -transfúzní stanice -hematologie.

Služby: -masáže regenerační, lymfatické, reflexní -revence a léčba celulitidy-lymfodrenáž -formování postavy.

Soukromá kineziologická poradna: -pomoc při potížích páteře, kloubů -kožní problémy -alergie, migrény -uvolňování stresu.

Služby: -poradna podpory zdraví a zdravého životního stylu -poradenství při snižování nadváhy -screeningová vyšetření-měření celkového cholesterolu, glukozy, krevního tlaku, tělesného tuku -přednášková činnost -projekty podpory zdraví.

Služby: -rehabilitační i podvodní masáže -cvičení po úrazech -magnetoterapie. Masážní a kosmetický salon: -České Budějovice, Krajinská 35/1 tel. 387313469, 603207947 -České Budějovice, M.Horákové tel. 728222960 Kadeřnictví a nehtové studio: -České Budějovice, České Vrbné 2327 tel. 733684369

Služby: -kavitace - bezbolestná liposukce za 1000Kč -radiofrekvenční omlazení obličeje -moderní program hubnutí Sundej kila -boj s celulitidou a nadváhou -lymfatické masáže na strojích Rolletic -zmenšování tukových partií celého těla -poradenství ve výživě. Studio je v supermarketu OBI v Č.B., v administrativní části ve 2.patře.

Služby: -pedikúra -masérské služby -rekondice.

Služby: -masáže sportovní, relaxační, rehabilitační, baňkové -reflexní muzikoterapie -poradenství.

Oční klinika. Oční laserové operace (oční laser), operace očí, laserová korekce zraku: -krátkozrakost -dalekozrakost -astigmatismus.

Soukromá ordinace-lékař: -ORL -ušní, nosní, krční.

Ortopedicko-traumatologická a revmatochirurgická ambulance.

Služby: -nemocnice -chirurgie -interna -ortopedie -gynekologie -porodnice -dětský lékař -neurologie -infekce -oční lékař -urologie -jednotka intenzivní péče, ARO.