INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Kardiologická ordinace. Kardiologie. Echokardiografie.

Zdravotnické zařízení - korektivní dermatologie - chirurgie - laserterapie.

Alternativní medicína, léčitelské a bylinkářské schopnosti.

Služby: -elektronické zabezpečovací systémy -hlídání objektů -čištění peří, šití prošívaných dek -kovovýroba. Prodej, montáž: -fólie. Ubytování: -penzion Kvilda.

Služby - rehabilitace - masáže - solárium Výukové kurzy - přednášky

Nabízíme komplexní léčbu lymfedému a mízní drenáže, které vřele doporučujeme všem po každodenní či sportovní zátěži, jako prevenci před onemocněním a také pro relaxaci.

Nehtové studio - manikúra - pedikúra Masáže

Naše společnost se zaměřuje na nabídku poradenství v oblasti výživy.

Provozujeme interní a specializovanou nefrologickou a revmatologickou ordinaci.

Prodej: -vážené čaje a koření -čajové příslušenství -porcovaný čaj Ahmad, Dilmah, Grešík, Basilur, Tarlton, Popov -přírodní kosmetika ATOK, Salus, Pleva, Popov -aromaterapie-lampy, éterické oleje, spreje -harmonizační obrázky -solné lampy, himálajská sůl -Bachovy květové esence -Esence volně žijících zvířat -gemmoterapeutika Naděje ...

Zubní ordinace pro děti i dospělé. Dentální hygiena.

Služby: - osobní terapie - masáže - jóga - semináře

Studio pro zeštíhlení a tvarování postavy.

Rekondiční a regenerační masáže. Reflexní terapie.