INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Mgr. Kristýna Hájková se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie pro děti.

Mgr. Eliška Moravcová se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie.

MDDr. Adam Drmola provozuje zubní ordinaci.

Veronika Kummerová, DiS. se zaměřuje na dentální hygienu a odstraňování zubního kamene.

MUDr. František Filipi provozuje ordinaci ortodoncie. Naším cílem je poskytnout Vám ortodontickou léčbu nejvyšší kvality a za přijatelnou cenu. Léčíme pacienty všech věkových kategorií. Ke srovnání vašich křivých zubů využijeme všech možností současné ortodoncie. Dále poskytujeme dentální hygienu. Pokud chcete mít zuby zdravé a krásně bílé, ...

MUDr. Hana Šmírová provozuje kožní, dermatologickou ambulanci.

PhDr. Martina Kosová provozuje ambulanci klinické psychologie.

Jana Bílá DiS. se zaměřuje na fyzioterapie a rehabilitace.

Služby: -ošetření moderními laserovými technologiemi, epilace, IPL, odstranění žilek -plasticko estetické výkony, korekce víček, modelace ušních boltců, liposukce, odstranění znamínek.

Mgr. Tomáš Debowski se zaměřuje na fyzioterapie.

MUDr. Dagmar Konicarová provozuje stomatologickou ordinaci.

MUDr. Lea Chroustová provozuje gynekologickou ambulanci.

V současné době provozujeme kožní ambulanci v Letovicích. Díky dlouhodobé spolupráci s předními firmami a pojišťovnami jsme schopni vám nabídnout prvotřídní služby, ať už se jedná o drobné zákroky, nebo komplexní dlouhodobější ošetření.

Poskytování neurologické a rehabilitační péče v ambulantních podmínkách.

Dentální klinika v parku s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

ReproGenesis a.s. je zdravotnické zařízení, asistovaná reprodukce: -neplodnost -vyšetření ženy -vyšetření muže -léčebné postupy -dárcovský program.

MUDr. Jana Grabovská s.r.o. provozuje neurologickou ordinaci pro děti.

Stomatologická ordinace. Zubní ordinace.

MEDIK HAUS s.r.o. se zaměřuje na estetickou medicínu, dermatologii a snižování váhy.

Dětská a sportovní ortopedie Ondruš s.r.o. provozuje ortopedickou ordinaci pro děti a dorost.