INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Zdravá srdce s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci.

Parodontologie, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci se specializací na léčbu onemocnění paradentózy.

Centrum žilní chirurgie. Specializované pracoviště pro diagnostiku a léčbu křečových žil. Žilní laser, radiofrekvence, žilní lepidlo.

Dermatologie Brno - Lesná s.r.o. provozuje dermatologickou ambulanci.

VVV CLINIC s.r.o. provozuje kliniku plastické chirurgie a estetické chirurgie a gynekologie.

Oční ambulance Hustopeče s.r.o. provozuje ordinaci očního lékaře.

Alergologická ambulance, alergologie. Vyšetření pomocí pulzní oxymetrie, spirometrie, kožních testů a FENO.

Radiologie plus, s.r.o. provozuje specializovanou ambulanci zaměřenou na radiologii a zobrazovací metody.

Privátní porodní asistentka Centrum pro matky a děti - privátní porodní asistentky - cvičení po porodu - těhotenské plavání a cvičení - kurzy komplexní psychoprofylaktické přípravy.

UROMAK s.r.o. provozuje urologickou ambulanci.

Ambulance Slatina s.r.o. provozuje ambulanci praktického a vnitřního lékařství.

MEDIGRAFO s.r.o. provozuje radiodiagnostické centrum se specializací na děti a dospívající.

Interní a pneumologická ambulance s.r.o. provozuje interní a plicní ambulanci.

Supradent Plus, s.r.o. provozuje moderní zubní ambulanci a zaměřuje se také na dentální hygienu, bělení a aplikaci zubních šperků.

Stomatologie, zubní lékař. Soukromá zubní klinika. Hlavní ordinace Masarykova 12 602 00 Brno Objednávky: 725 800 900; 733 595 777

MDDr. Olga Frydrychová s.r.o. provozuje zubní ordinaci pro děti a dospělé, provádí také dentální hygienu a bělení zubů.

Soukromé radiodiagnostické centrum DC- Flipper. Vyšetřujeme celé věkové spektrum pacientů. Specializujeme se na vyšetření dětí a dospívajících. RTG + ULTRAZVUKOVÉ PRACOVIŠTĚ Info@DC-Flipper.cz +420 538 700 854 Vídeňská 55 ( vedle Unionu) 63900 Brno

Nestátní zdravotnické zařízení. Psychiatrie, psychologie, psychoterapie, speciální pedagogika.

Prodej, E-shop. Nabízíme prodej dentálních potřeb: - zubní a mezizubní kartáčky - zubní pasty - ústní vody a gely - speciální produkty Soukromá stomatologická ordinace: - stomatologie zachovná, estetická, protetická, chirurgická - paradentologie - dentální hygiena.

HD OPHTHALMIC s.r.o. provozuje oční ordinaci v Brně.