INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Sanatorium Helios vzniklo v roce 1994. Bylo jedním z prvních center v České republice, zabývajících se diagnostikou a léčbou neplodnosti. V roce 2002 jsme začali spolupracovat s nejúspěšnějším IVF centrem na světě – australskou klinikou Genea World leading fertility a díky exkluzívní licenční smlouvě s Geneou máme k dispozici nejnovější postupy a ...

Rehabilitace Bystrc s.r.o. je nestátní zařízení zaměřující se na rehabilitace a fyzioterapie.

Ocino s.r.o. provozuje moderní oční ordinaci pro dospělé a děti od 3 let.

Radiosono s.r.o. provozuje radiodiagnostickou ordinaci a provádí klasická rtg a ultrazvukové vyšetření.

Stomatologické centrum, klinika -praktický zubní lékař pro děti i dospělé, stomatologie -estetická stomatologie -chirurgie, imlantologie, kosmetiologie -ortodoncie (rovnátka) -stomatoprotetika.

Služby: - zubní ordinace - stomatologie - dentální hygiena

Klinická psychologie Břeclav, s.r.o. se zaměřuje na psychologickou diagnostiku, psychoterapii, krizovou intervenci a dopravně – psychologické vyšetření řidičů.

Mgr. Magda Shymon se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství a terapie.

Psychologické poradenství - psychoterapie. Nabízím: Individuální psychoterapii Psychologické poradenství Terapii partnerského vztahu

Aquapark Kohoutovice. Nabídka: -plavecký bazén 25 x 12, 5 m -rekreační bazén (perličkové rošty, chrliče vody, vodní trysky) -tobogán 90 m -divoká řeka -Whirpool -dětské brouzdaliště s vodním hřibem -slunečná „vyhlídková“ terasa s venkovním bazénem 12 x 8m (v letním období) -pára -sauna -posilovna -mokrý bar -masáže.

Lázeňské a relaxační centrum nabízí: - bazén - vířivka - wellness zóna - po-pá 14-22, so, ne, svátky 8-22 - solárium - posilovna - bar

Ultrazvuk krčních a mozkových tepen Poradenství - prevence a léčba cévních mozkových příhod

MUDr. Dalibor Badal provozuje soukromou ordinaci zaměřenou na stomatologii a dentální hygienu.

Mgr. Tereza Pelantová provozuje soukromou psychologickou a psychoterapeutickou praxi v Brně.

Fyzioterapie - masáže klasické, lymfatické ruční, přístrojové, Breussova, lávovými kameny, měkké a mobilizační techniky, baňkování, Dornova metoda

Marie Poledníková se zaměřuje na fyzioterapie a poruchy pohybového aparátu.

Privátní klinický psycholog v oboru Psychologické poradenství a diagnostika.

Miloš Komprs podniká v oblasti zdravé výživy, nabízí doplňky stravy a zabývá se čínskou medicínou.

PhDr. Zuzana Spurná, PhD. provozuje soukromou ambulanci psychologie a psychoterapie v centru Brna.

MUDr. Eliška Jugová provozuje kožní a dermatovenerologickou ordinaci se zaměřením na kožní problémy a vyšetření pigmentových znamének.

Zubní péče, zubní ordinace Amalgámová výplň Anestezie (umrtvení) Bílé výplně Bělení zubů Fluoridace Implantáty Intraorální kamera Korunky a můstky Odstranění zubního kamene Pečetění zubů Preventivní prohlídka Rentgen Snímací náhrady Čištění kořenových kanálků.

MUDr. Hana Brhelová provozuje ortodontickou ambulanci pro děti i dospělé a zajišťuje také dentální hygienu.

MUDr. Jana Kupka Maděránková provozuje soukromou zubní ordinaci zaměřenou na stomatologii a dentální hygienu.

Praktická zubní lékařka. Komplexní zubní péče pro celou rodinu: -prevence, výplně, korunky, můstky, protézy, bělení zubů, stomatologická chirurgie, endodoncie... Snažíme se vyjít vstříc Vaším časovým i finančním možnostem.