INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Michaela Dvořáková je dětská novorozenecká sestra a laktační poradkyně.

Mgr. et Bc. Radka Navrátilová se zaměřuje na fyzioterapie a lymfoterapii.

Bc. Marianna Zákopčanová se věnuje preventivní a sportovní fyzioterapii, bolestem pohybového aparátu a pooperačním a poúrazovém stavům.

Mgr. Alžbeta Valová se zaměřuje na psychologii a poskytuje soukromé psychologické konzultace jednotlivcům i párům.

MDDr. Hana Turcu provozuje zubní ordinaci

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (FNUSA): KLINIKY: Anesteziologicko-resuscitační klinika I. dermatovenerologická klinika, I. chirurgická klinika, II. chirurgická klinika, I. interní kardioangiologická klinika, I. neurologická klinika, I. ortopedická klinika, II. interní klinika, Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku (ORL), ...

Chirurgie JT s.r.o. se zaměřuje na všeobecnou chirurgii, proktologii a traumatologii.

Společnost Smíšek Dent s.r.o. provozuje zubní ambulanci.

Zdravotnická a ošetřovatelská agentura. Služby sociální péče od pondělí do pátku v Hodoníně a blízkém okolí. Sociální služby nejsou hrazeny zdravotním pojištěním. Služby: -běžný úklid, pomoc při vedení domácnosti -nákup, donáška léků a zdravotnických potřeb -částečná i celková toaleta, holení -převlečení postele, příprava stravy -vyřízení ...

Rehabilitační péče, služby. Fyzioterapeutické služby. Léčebná rehabilitace. Elektroléčba.

Centrum pro poruchy sluchu, hlasu a řeči: -sluchadla -poruchy a vyšetření sluchu -posouzení stavu řeči u dětí ve věku 2-6 let -posuzování kvality hlasu a léčba poruch hlasu -sluchadla (výroba, servis) -porucha rovnováhy -logopedie.

Neurologie Šalé, s.r.o. se zaměřuje na neurologii a manuální medicína.

Dizzydent s.r.o. provozuje zubní ordinaci zaměřující se také na dentální hygienu.

Bc. Kamila Stejskalová se zaměřuje na poskytování ambulantní péče v oblasti fyzioterapie.

MUDr. Luboš Hrazdira se zaměřuje na ortopedii, ultrazvukové vyšetření, tělovýchovné lékařství a na fyzioterapie.

Zubní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Blanka Humpolcová se zaměřuje na měření zátěží lidského organismu škodlivými látkami a na detoxikaci a revitalizaci organismu.

Klinická psychologie, psychoterapie, hypnóza

Sport.medica, s.r.o. se zaměřuje na oblasti traumatologie, sportovní a všeobecné chirurgie, ortopedie a fyzioterapie.

PSYCHIART s.r.o. se zaměřuje na psychiatrii, psychologii a na psychoterapii.

DERMALIM spol. s r.o. provozuje kožní ordinaci pro děti a dospívající.