INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pohodlné ubytování na Pálavě a v okolí Lednice poskytuje Hotel Galant v Lednici. Hotel disponuje vlastním kongresovým centrem a je tak vhodným místem pro konání kongresů a seminářů, které se mohou konat v konferenčních prostorách hotelu. Hosté mají k dispozici i privátní wellness s vířivou vanou, finskou saunou, infrasaunou a masážemi.

DentUP s.r.o. provozuje zubní ordinaci a poskytuje služby v oblasti dentální hygieny.

Společnost liligyn s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Mgr. Bronislava Bubeníčková provozuje soukromou logopedickou ordinaci pro děti.

ResTrial Brno s.r.o. se zaměřuje na zajišťování zdravotní péče v oblasti pediatrie, diabetologie, endokrinologie a gastroenterologie.

Ubytování: -3 x 3 lůžkové, 2 x 2 lůžkové pokoje -vybavení - televize, sociální zařízení, možnost připojení wifi -možnost rezervace -snídaně. Relaxační studio: -apartmán pro 2 osoby -perličková vířivá vana -infra sauna -posilovací stroj -sekt pro dobrou náladu -možnost přiobjednat kosmetiku, modeláž ...

Hotel Stará škola s.r.o. nabízí ubytování v nadstandartně prostorných pokojích, vybavené stylovým nábytkem z masivního dřeva, TV a vlastním sociálním zařízením a internetovým připojením. Disponujeme 2 - 4 lužkovými pokoji. Náš hotel je situován v pečlivě zrekonstruované budově bývalé školy, v centru městečka Sloup v Moravském krasu. Lze u ...

VULPASSET TRADE s.r.o. provozuje studio s tantrickými a erotickými masážemi.

SCR s.r.o. se zaměřuje na stomatologii, dentální hygienu, na implatnologii a stomatochirurgii.

Alena Mílková provádí rekondiční, čokoládové, medové a další masáže a specializuje se na Dornovu metodu.

MUDr. Dagmar Šurelová provozuje neurologickou ambulanci v Brně.

Hotel Belveder: - dvoulůžkové pokoje Restaurace. TANTRA masáže pro ženy, muže, páry.

Wellnes centrum: -vodní SPA s relaxačními bazény a parní solnou lázní, saunový svět s relaxační částí a venkovním ledovým bazénkem s terasou -moderní fitness, odborné a exotické masáže, privátní whirlpool, kolagenové solárium a wellness pobyty. Ubytování Infinit hotels -ubytování rodinného typu s wellness službami -nově ...

TAWAN Brno s.r.o. se zaměřuje na různé druhy masáží, které provádí ve svých salónech. V případě zájmu je také možné objednat maserské služby i domů.

Mgr. Petr Davídek provozuje soukromou psychologickou a terapeutickou praxi pro děti i dospělé.

Volareza – hotel Vranov nabízí ubytování na břehu vranovské přehrady v překrásné přírodě Jižní Moravy. Svým zázemím a poskytovanými službami je vhodný pro rodinou rekreaci, ale také firemní, ozdravné a wellness pobyty. Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. V blízkosti hotelu jsou ...

Hotel *** - kapacita 100 až 115 lůžek ve 33 pokojích. 5 jednolůžkových typu SINGLE, 2 dvoulůžkové DOUGLE, 2 třílůžkové JUNIOR, 3 čtyřlůžkové FAMILY a 21 třílůžkových STANDARD Bar Restaurace - kapacita 78 míst, terasa. Rehabilitace.

Lyudmyla Herman se zaměřuje na různé druhy masáží, na prodej relaxačních balíčků a bylinných zábalů.

PremaQ s.r.o. se zaměřuje na dětskou ambulantní i intenzivní neurorehabilitaci.

Sportovní a rekreační zařízení: - krytý plavecký bazén tel. 702 204 660, 702 204 601 - letní koupaliště tel: 702 204 660 - saunu - masérské služby - fotbalový stadion - plážový volejbal - hokejbalové hřiště - tenisové kurty

Mgr. et Mgr. Petra Sedláčková provozuje logopedickou ambulanci se zaměřením na pacienty s s neurogenními poruchami řeči.

ICHTYS Plus s.r.o. provozuje zubní ordinaci a dentální hygienu v Brně.

Respiramed s.r.o. provozuje plicní ordinaci v Brně.

Společnost HV Medical, s.r.o. provozuje ORL ambulanci pro děti a dospělé. Ušní, nosní, krční.

EUC Klinika Brno s.r.o. provozujeme digitální a klasickou mamografii. Pomocí mamografického a ultrazvukového vyšetření se lékař snaží zachytit vážné nádorové onemocnění prsu již v počátku. Také můžete navštívit naši mamologickou poradnu. Provoz a kvalita našeho pracoviště jsou pravidelně kontrolovány v rámci reakreditací Ministerstva zdravotnictví ...