INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Chirurgie - operace lupavých prstů - operace ganglionů - operace Dupuytrenovy kontraktury - operace zarostlých nehtů.

Tomáš Prokeš se zaměřuje na výživové poradenství a realizuje kurzy zdravého životního stylu a osobnostního rozvoje.

Hemodializační centrum Mendlovy nadace. Ordinace odborného lékaře: -internista -nefrolog. Dispenzarizace pacientů s onemocněním ledvin.

Salon Goldenhair s.r.o. se zaměřuje na kadeřnictví, kosmetické služby a provádí různé druhy masáží.

Feel Better s.r.o. provádí kosmetické ošetření, manikúru, různé druhy masáží a provozuje solárium.

Institut zdravého života, kurzy: - instruktor fitness - sportovní výživa - poradce pro výživu - instruktor kondiční chůze Služby: - výživové poradenství.

Služby: - chráněné bydlení - pečovatelská služba

Stella centrum s.r.o. se zaměřuje na různé druhy masáží, fyzioterapie a na alternativní a holistická zdravotní péče.

Silvia Capital s.r.o. provozuje privátní wellness pokoje v Brně.

Klinika specializována na estetické a plastické operace. Specializujeme se na postbariatrické operace po hubnutí.

Salon 5.element s.r.o. provozuje kadeřnictví a provádí kosmetické služby a různé druhy masáží.

AZOTH s.r.o. provozuje Wellness a fitness centrum s aerobními aktivitami, bazénem a různými druhy masáží.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže

Studio Lavande poskytuje rekondiční a regenerační služby, provádí různé druhy masáží, tělové zábaly, peeling a mnoho dalšího.

CM oční ordinace, s.r.o. se zaměřuje na vyšetřování zraku, předního segmentu oka, očního pozadí při očních onemocněních, zorného pole perimetrem a na další se zrakem související vyšetření.

Pan Miroslav Velek poskytuje komplexní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči. Provádíme elektroléčbu, magnetoterapii, vodoléčbu, rehabilitační cvičení, reflexní masáže, vířivé koupele celkové i částečné, perličkové koupele, měkké techniky či mobilizace kloubů a zad. Naleznete nás na adrese Blažkova 2936/5, Hodonín. Zdravotnické zařízení, ...

Ladislava Ryšavá je porodní asistentka, která provozuje eshop, kde nabízí různé přípravky pro ženy a to jak před porodem během těhotenství, tak i po porodu. Prodává také kojící polštáře, pomůcky k masážím apod. Má také půjčovnu, kde jsou k dispozici pro maminky odsávačky mateřského mléka, kojenecké váhy, elektronické chůvičky a šátky na nošení ...

Rehabilitace Koudelková s.r.o. poskytuje rehabilitační a fyzioterapeutické služby, zdravotní masáže. Provozovna : Dlouhá 34; Veverská Bitýška

Fitness centrum. Služby: -posilovna -kardiozóna -osobní trenér - funkční tréning TRX, závěsné popruhy -relaxace -masáže, klasická, sportovní a relaxačneí, rekondice, regenerace, diagnostika pohybového aparátu - výživové poradenství -čínské TUINA masáže

Psychologické poradenství a psychoterapie v Brně. Spolupráce s dospívajícími a dospělými klienty.

Solárium-špičkové turbosolária, široké a velice pohodlné lůžka. -2x GOLF Ower Power 57/9 Vertikální solarium LUXURA. Široký výběr speciální solární kosmetiky, poradíme a doporučíme vhodné kosmetické přípravky pro Vaší pleť. Kosmetika: -kompletní kosmetická procedura -čištění pleti kosmetikou -prodej kosmetiky. -speciální německá ...