INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Neurologická ambulance: - neurologie - EEG - akupunktura - rehabilitace i dětská.

Interní a cévní ambulance. Diagnostika a léčba onemocnění tepen, žil, mízního systému a vnitřních chorob Estetické zákroky.

STOMMA Komlexní stomatologické péče. Zubní ordinace. Praktický zubní lékař. Komplexní zubní péče. Parodontologie, Stomatochirurgie, Estetická stomatologie, Stomatologie ( Břeclav) Zubní lékař pro dospělé i děti. Invisalign, neviditelná rovnátka, neviditelná rovnátka STOMMA Břeclav MUDr. Ivo Marek Ph.D. nejzkušenější v ČR - ...

Rehabilitace - masáže lymfatické, relaxační - dornova metoda - reflexní a kraniosakrální terapie.

Homeopatická poradna Provozuji homeopatickou poradnu. Nabízím homeopatii, kineziologii, Bachovu květovou terapii. Poskytuji koučink pro osobní rozvoj v soukromém i profesním životě. Provádím konzultace také po telefonu či skypu. Pořádám kurzy Domácí homeopatie.

Masáže: -masáže. -klasická masáž. -relaxační masáže -baňkování. Ozdravné masáže.

Alternativní medicína, rekonektivní léčba, channelingové regrese. Poradenství, nalezení a řešení příčin fyzických a psychických potíží, práce na dálku i v cizině.

Kadeřnictví, kosmetika: -prodlužování vlasů - relaxační balíčky - vizážistika (proměny) -manikúra -modeláž nehtů - pedikúra.