INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Dům zdraví -praktický, dětský lékař -ORL -zubní lékař -gynekolog -dermatovenerologická (kožní) ambulance -chirurgické oddělení -diabetologická a revmatologická ambulance -ortopedické oddělení, laser -neurologie -interní ambulance.

Služby: -relaxační centrum -solárium -spinning -masáže -občerstvení v baru.

Služby: -Léčíme pomocí homeopatických léků -vyrobeny na přírodní bázi. Prodej: -homeopatická kosmetická -pleťová mléka -provozujeme on-line homeopatickou poradnu.

Stomatologická ordinace, stomatolog, zubní ordinace, zubní lékař.

Detoxikace a výživa Poradenství v oblasti alternativní medicíny. Používám detoxikační medicínu MUDr. Jonáše, DIOCHI, ajurvédské byliny a Bachovy esence. Poradnu s diagnostikou nabízím v Brně, Zábřehu, Olomouci a Šumperku. Provozuji mezisklad DIOCHI v Zábřehu a v Brně na Staré Osadě v Židenicích

Centrum Serafín Masáže, kosmetika, líčení. kosmetické služby, prodlužování řas, masáže, líčení, depilace, péče o tělo, metoda RUŠ´.

Kraniosakrální terapie - Ajurvédské terapie - Masáže Odvykání kouření a závislostí Hubnutí Chronická únava Bolesti a poruchy Alergie, astma, senná rýma

Masáže reflexní, lymfatické, čokoládové - Dornova metoda nápravy kloubů - tradiční thajské masáže - Bowenova terapie - masáže horkými kameny.

MASÁŽE DEVECIA Havajská masáž Lomi Lomi Masáž lávovými kameny Čokoládová masáž a zábal Medová detoxikační masáž Masáže bylinnými, ovocnými a rýžovými měšci Rašelinové zábaly Bahenní zábaly Péče pro Vaše ruce Těhotenské masáže Indická masáž hlavy Lymfatické masáže

Studio Oliva - kosmetické a masážní studio. Kosmetika, masáže.

Masáže -masáže pro těhotné a děti, masáž hlavy i obličeje, klasické -masáže, sportovní, Thajské, Havajské, Reflexní -masáže nefritovou koulí, baňkování, Dornovu metodu. Akce, kurzy, semináře Kurzy masáží REIKI – Klub semináře

Epilace Brno- AWA centrum Dům u Kamenné panny Fotoepilace Brno Masáže Pedikúra Kosmetika Solná jeskyně Biostimulační laser Fotoomlazení Homeopatická poradna.

Kadeřnictví Vizážistika Svatební líčení Čínská medicína Kosmetika Masáže

A studio Brno Kadeřnictví Kosmetické služby Permanentní make-up a tetování masáže

OČNÍ CENTRUM SOUKROMÁ OČNÍ KLINIKA Provádíme: - Mikrochirurgické oční operace: - šedý zákal očí - katarakta = operace šedého zákalu - Vitreoretinální centrum: - léčba a operace sítnice a sklivce - Specializovaná oční vyšetření. Partner: -GEMINI oční klinika, a.s. 25243 Průhonice, Praha-západ U Křížku 572 ...

OČNÍ CENTRUM SOUKROMÁ OČNÍ KLINIKA Provádíme: - Laserové operace očních vad (LASIK, femtosekundovým laserům), operace zraku, zrakové vady: - krátkozrakosti - dalekozrakosti - astigmatismus - presbyopie - kapka rosy - Mikrochirurgické oční operace: - laserové operace šedého zákalu, Intacor - operace šedého zákalu - ...

Masáže. Kinesiotaping, Čínskou masáž TUINA, relaxační masáž, sportovní masáž, baňkování, medovou masáž, reiki, reflexologii nohou, lifting a lymfatické masáže.

Kosmetické služby Masérské, rekondiční a regenerační služby Pedikúra, manikúra

Provozování soukromé ordinace odborného lékaře otorinolaryngologie. Audiometrie, tympanometrie, videolaryngoskopie, aplikace náušnic, biostimulační laser, inhalace.

Privátní chirurgická ambulance. ambulanci provádíme následující zákroky: operace karpálního tunelu operace lupavých (skákavých) prstů odstranění kožních znamínek, bradavic i podkožních nádorků léčba a operace zarostlých nehtů ošetření úrazů včetně RTG vyšetření

Specializovaná poradna při poruchu příjmu potravy.