INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Relaxační studio: - solárium, - posilovna, - spinning, - sauna, - masáže, - kosmetika.

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.Psychologické poradenství a diagnostika.

Nožířství, prodej: -krejčovské nůžky -kadeřnické nůžky -kuchařské a řeznické nože -kuchyňské nože, ocílky, brousky -řezné nástroje OLFA a náhradní díly -manikúrní a pedikúrní nástroje, manikúry -napesní, nářaďové nože, dýky -ruční výrobky českých a slovenských nožířů -broušení, servis -výstava nožů MORAVA NŮŽ ...

Klinika, zdravotnictví: -plastická chirurgie, estetická chirurgie -ptosa obličeje, krku (facelifting) -pokleslé obočí a vrásky čela (browlifting) -operace horních víček -operace dolních víček -operace horních a dolních víček současně -zvětšení rtu operačně -zvětšení rtu augmentací vlastního tuku -operace "měkkého" nosu (hrot ...

Výjimečné thajské masáže, thajská masáž v budově hotelu Barceló Brno Palace: - masáže i pro páry - čtyřruké masáže - masáže domů - dárkové poukazy.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizace, reflexologie plosky nohy, baňkování, přístrojová lymfatická masáž, masáž dolních a horních končetin. Sauna.

Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Zdravotnictví, lékař: -radiodiagnostika -ultrazvuk -rentgen

Služby: -terapie -kraniosakrální osteopatie -pořádání kurzů -vyšetření mobility.

ODVYKÁNÍ KOUŘENÍ - jak přestat kouřit a nekouřit - centra biorezonance pro odvykání kouření cigaret přístrojem BiCOM: Brno, Břeclav, Hodonín. Odvykání kouření je lehké - přestat kouřit metodou biorezonance pomocí přístroje Bicom je snadné! Biorezonance je zde pro kuřáky! Pokud přestanete kouřit, tělo se ocitá v nikotinovém hladu a dostaví se silná ...

Rekonektivní léčení - RECONNECTION - RECONNECTIVE HEALING.

Praktický lékař pro dospělé a gynekolog.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Klasické masáže částečné i celkové, medovou detoxikační masáž, indickou masáž hlavy, těhotenskou masáž a masáže horkými lávovými kameny.

Psychotronik. Psychotronička. E-shop, prodej: -homeopatie, léčivá kosmetika pro zdraví a krásu.