INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Ambulantní péče v oboru ortopedie pro děti, dorost a dospělé včetně traumatologie.

Ortopedická a traumatologická ambulance pro děti a dorost.

Nabízíme alternativní léčby a výživové poradenství.

Pilates i PRO začátečníky - power joga - zumba - aqua aerobic - nordic walking - taping a KINEZIOTAPING - aerobic. Rehabilitační cvičení.

Psychologické poradenství: - psychoterapie - psychotesty pro řidiče. Nutriční ambulance: - terapie/adiktologie ambulance@viafit.cz po, út, st 9.30-18 čt-pá 7-15.30

Ambulantní rehabilitace, fyzioterapeut: - fyzioterapie - reflexní a vazivové masáže - rehabilitace páteře, cvičení, nahřátí a elektroléčby.

Studio Slim Body. Služby: -wellness -VacuShape, BodyRoll -lymfodrenáže -infrasauna -zábaly problémových partií na hubnutí -ultra Fit Massage – vibrační plošina.

Výklad z karet. Numerologie. REIKI Regresivní terapie.

Služby: - masáže zdravotní, lymfatické - psychoterapie - metoda EFT - koučink - aromaterapie.

Kosmetické studio: Kosmetika: -depilace -pro ženy depilace lýtek, celých nohou, podpaždí, rukou, třísel, v obličeji -pro muže depilace zad, hrudi -masáže -Abhyanga - ayurvédská masáž -Dornova metoda a Breussova masáž -Champi - indická masáž hlavy -Hot Stones - horké lávové kameny -Hot Chocolate - horká čokoláda -Ba Guan - ...

Služby: -fitness -bodystyler -posilovna -masáže.

Poradenství - zdravé a bezpečné hubnutí, zpracování individuální analýzy stavby těla.

Ambulance ženského lékaře, gynekologie.

Nabízím masáže v pohodlí Vašeho domova. Objednávky přijímám převážně z Brna a jeho okolí, ale lze domluvit masáže i na vzdálenějším místě jižní Moravy. Dopřejte svému tělu masáž a vychutnejte si ji kdekoli budete chtít.

Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Služby: -solná jeskyně -solná infrasauna.