INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Pohádková solná jeskyně. Využití soli z mrtvého moře: -relaxace -regenerace -léčba -prevence. Prodej kosmetika Seacare, Mineral Beauty System, Dr.Kawar.

Otorinolaryngolog (diagnostikuje choroby ušní, nosní a krční), privátní lékař.

Služby: -výživový poradce -analýza těla.

Masáže zdravotní a relaxační v Brně, návrh cvičení. Přírodní medicína pohybového aparátu. Provádíme Dornovu metodu, Breussovu masáž, Klasické masáže, mobilizace a další, vice na www.prirodnimedicinabrno.cz

Moderní zubní ordinace: -estetická stomatologie -endodoncie -protetika.

Služby: -reflexní, rekondiční, aroma masáže.

Privátní lékař. Oční optik: -vyšetření očních vad -předpis brýlí.

Služby, služba: -sauna finská -masáže -solárium -přístrojová lymfodrenáž: -proti celulitidě -kosmetické účinky -rehabilitace sportovců -jodové koupele.

Stomatologické centrum, klinika -praktický zubní lékař pro děti, dospělé -stomatologie -estetická stomatologie -chirurgie, imlantologie, kosmetiologie -ortodoncie -stomatoprotetika aj.

Soukromá stomatologická ordinace.

Zdravotnictví, lékař: -zubní ordinace, stomatologie.

Zdravotnictví: -lékař -ortopedie. pobočka: 612 00 Brno Herčíkova 2481/23 Tel: 549 259 543

Pedagogicko-psychologická poradna: - odborné psychologické služby - psychologická vyšetření dětí, dítě předškolního věku - poradna Hrazené služby, služba poskytované poradnou: - kurz nápravy grafomotorických obtíží - kurz nápravy specifických poruch učení - logopedická náprava - odborné posudky na žádost rodičů atd.

Služby: -praktický zubní lékař, stomatolog.