INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Zubní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a ...

Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže

Zubní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Kosmetické služby Činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže

Stomatologická ordinace, zubní lékař, zubař. Zubní ambulance.

Služby: Masáž Na základě objednávky provádíme masáže: -Čokoládová masáž -Medová masáž -Relaxační masáž -Breaussova masáž -Kinesiotaping Indická masáž hlavy -Masáž lávovými kameny -Thajská masáž v sedě

Masáže u klientů - rekondiční - regenerační - těhotenské - pro děti - čokoládové - medové

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Služby: -osobní trenér -posilování -poradenství -redukce hmotnosti -nárůst svalové hmoty a síly -formování postavy -zlepšení kondice, zdraví -tréninky sportovců -prevence a rehabilitace, regenerace organismu -posilování dětí, senior, outdoor.

Pivní lázně Znojmo nabízí: - pivní lázně - levandulové lázně - ubytování v centru Znojma ve 4pokojích

Privátní zubní ordinace. Pohotovost Znojmo So, Ne, Sv. 8.00 - 13.00 Podle rozpisu lékařů, tel. 515 215 111

Odborný lékař. Chirurg (cévní choroby).