INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.01.2015 do 31.12.2099 Ortodoncie. Praktický zubní lékař.

Poradenství - zdravé hubnutí - zlepšení výživy

- kurzy Reiki a Karuna Ki Reiki - léčitelství - výklad karet

Alternativní medicína Neurologická ordinace Neuropsychologie

Služby: -masáže -masáž klasická -relaxační -rekondiční -dotyková -sportovní masáže.

přerušení od 01.06.2015 do 31.05.2020 Relaxační centrum. Služby: -masáže -masáž lávovými kameny -výuka kojeneckých masáží.

Kosmetický salón, studio. Styling služby pro ženy a muže. Nabídka služeb: Lymfodrenáž-podtlakové masáže:(bezbolestná metoda) -úbytek až 6 cm ze stehen bříška + krásný zadeček. -odstranění celulitídy, křečových žil a otoků, otoky nohou, nohy. Proměny vizáže: -kompletní poradenství s realizací (barvy, střihy vlasů, barevná typologie, ...

Poradenství a nabídka programu redukce váhy. od 01.11.2014 do 31.10.2015

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 29.08.2014 do 31.08.2019 Prodej přírodní kosmetiky.

přerušení: od: 1.10.2010 Masáže.

přerušení: od: 2.7.2012. Služby: -léčivé účinky soli na lidský organismus -zbavení organismu škodlivých látek -relaxace.

přerušení: od: 30.6.2010 Alternativní medicína - akupunktura - detoxikace - akumpresura - reflexní terapie Masáže.

přerušení: od: 3.2.2010 Kadeřnické studio Kosmetika Pedikúra - manikúra Masáže

přerušení: od: 11.1.2012 Stomatologická laboratoř, stomatologická ordinace.

přerušena činnost od 27.12.2013 Masáže - klasické - relaxační - sportovní - havajská LOMI - LOMI - indická hlavy - lymfatické.

přerušení: od: 4.1.2013 Masáže klasické, sportovní a rekondiční.

přerušení: od: 1.4.2012 Reiki - mentální terapieenergetické obrázky - ochranné předměty - vzdálená pomoc Masáže klasické, hawajská - reiki.

Převozy do rehabilitačních, lázeňských zařízení. Transporty klientů a jejich doprovodů. Zdravotnická asistence při veškerých kulturních, společenských, sportovních, filmových a jiných akcích, včetně pronájmu sanitních vozů. Transport imobilních, invalidních a hůře pohyblivých klientů. Zajištění transplantačních týmů a orgánů k ...

Lázně, masáže, masáž, rekondiční studio. -masáže, -lymfodrenáže, -uhličité koupele, -terapie ušní svíce, -parafinové zábaly. Ubytování na adrese: Březinova 20 Břeclav.

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

datum zániku: 31.7.2011 Odborný lékař. Plicní, respirační nemoci. Protikuřácká poradna. Rentgen.