INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Masérské, rekondiční a regenerační služby: - klasické masáže - relaxační masáže.

Služby: - masáže, masírování - solárium. Oprava, servis: - výpočetní technika. - počítače, notebooky.

Laktační poradna. Služby: -laktační poradenství -výuka masáže kojenců a dětí. - hlídání a péče o děti od narození do zahájení povinné školní docházky- -profesionální chůva.

Solná jeskyně: -možnost firemních a skupinových slev. Terapie začíná vždy v celou hodinu a trvá 45 minut. Dostavte se prosím 10–15 minut předem. Možnost terapie i mimo provozní dobu. Noční pobyt. Stavíme i nové solné jeskyně. Prodej solného materiálu.

Služby: -lymfatické masáže na stroji Ballancer PRO -tvarování postavy -hubnutí -detoxikace a regenerace pomocí bylinných kapek a gemmoterapeutik Naděje, rekondiční cvičení na stroji Rolletic, prodej výrobků firmy LR.

Služby: - 6x solárium - samoopalovací nástřik - přístrojové lymfatické masáže - vacu-power - vibrosauna

Společnost lékařů. MUDr.Josef Kosek jednatel a internista tel.:516446207. MUDr.Alena Bernášková praktická lékařka tel.:516446463. MUDr.Zdenka Škvařilová praktická lékařka tel.:516446315. MUDr.Alžběta Martincová praktická lékařka tel.:516446612. MUDr. Miroslav Dobiášek tel. 721 253 921 MUDr. Jaroslav Hloušek ...

Praktický zubní lékař. Zubní ambulance. Levová Hana, MUDr.

Kupková Jarmila, MUDr. Soukromá zubní ambulance.

Masáže: -akupresurní -rehabilitační.

Klinická logopedie. Výroba: Pod Javory 6: -speciální učební pomůcky pro děti s vadami řeči a poruchami učení -dyslektické, dysgrafické, logopedické, dysortografické. Provedení-laminované publikace.

Soukromá zdravotní doprava, sanitka.

Kožní a pohlavní choroby (dermatovenerologie).