INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Stomatologická ordinace. Zubní lékařka.

Dům zdraví Mikulov, s.r.o. poskytuje širokou škálu lékařských služeb. Naleznete zde chirurgickou ordinaci, rentgen, urologii, ultrazvuk, gynekologii, ortopedii a také lékárnu, optiku či ordinaci praktického lékaře. Sídlíme na adrese Svobody 220/2, Mikulov. Lékařské zařízení, ordinace, ambulance: - chirurgie, chirurgická, tel.: 519 305 914 - ...

Domácí zdravotní péče -odborná ošetřovatelská péče -zapůjčování pomůcek, zdravotní pomůcky -prodej zdravotnického materiálu k ošetřování.

MUDr. Ivo Marek, Ph.D. provozuje stomatologickou ordinaci.

MUDr. Michal Pokorný provozuje ordinaci stomatologie, parodontologie a dentální hygieny.

Mgr. Jana Trčková provozuje terapeutickou poradnu pro děti a dospělé.

Gastroenterologie Břeclav s.r.o. provozuje gastroenterologickou ordinaci.

MUDr. Lucie Pešová Tomová provozuje ordinaci zubního lékaře a dentální hygieny.

MUDr. Pavla Havlíková provozuje psychiatrickou ordinaci.

Chirurgie a choroby GIT, s.r.o. provozuje gastroenterologickou a proktologickou ambulanci.

Mgr. Lenka Šnajdrová se zaměřuje na klinickou psychologii a psychoterapii.

My-orto s.r.o. se zaměřuje na ortodoncii, stomatologii a dentální hygienu.

Služby: Stomatologie a zubní implantáty: -stomatologické pracoviště v Břeclavi. Naší orientací je především implantologie. Zabýváme se zcela bezbolestnou aplikací zubních implantátů a náhrad.

Soukromá gynekologicko - porodnická praxe

Chirurgie Brno-Kohoutovice s.r.o. provozuje chirurgickou ambulanci. . V oboru chirurgie a plastické chirurgie se pohybujeme více než 30 let a zajišťujeme profesionální vyšetření a následnou péči. Zabýváme se léčbou hemeroidů, křečových žil, dále kožních onemocnění a podkožních nádorů. Provádíme laserové operace, odstaňujeme znaménka a dbáme na ...

Specializovaná ambulantní zdravotní péče Interní ambulance

Hotel Ryzlink Vás nadchne především unikátní polohou s dechberoucím výhledem na Svatý kopeček. Ubytování si zamilují i děti, ideální pro svatby i firemní večírky nebo konference. Odpočinout si můžete v našem Wine Wellness (finská sauna, vinná biosauna, vinné lázně, vířivka pod hvězdami). Restaurace se skvělým jídlem a výborným vínem dodá tu ...

Zdravotní středisko Lednice na Moravě, s.r.o. provozuje ordinace praktického, zubního a gynekologického lékaře.

Ráda vám pomůžu se vším, co souvisí s pohybovým aparátem za použití běžných rehabilitačních i speciálních technik či jejich kombinací. Fyzioterapie, rekondice, regenerace, masáže, konzultace, poradenství, Nordic walking, doplňkové služby, ... Ordinační doba dle objednávek.

Diagnostika a léčení kožních a pohlavních nemocí - botulotoxin, chemický peeling, odstraňování rušících útvarů.

Fyzioterapie Klobouky s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie a léčbu poruch pohybového aparátu.

Revmatologické centrum s.r.o. provozuje revmatologickou ambulanci.