INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Hana Běhůnková provozuje neurologickou ambulanci.

Bc. Eva Petrjanošová DiS. se zaměřuje na dentální hygienu a bělení zubů.

MUDr. Alena Bartošová provozuje gynekologickou ambulanci.

Penzion na úpatí Pálavských vrchů vhodný pro rodinnou či romantickou dovolenou. Klimatizované pokoje, posezení na terase. Venkovní zahrada s rozlehlým bazénem. Wellness, vinný sklípek.

Psycholožka Mgr. Pavlína Doležalová se specializuje na: - poradenství, koučování a krizovou intervenci dospělých dětí alkoholiků (DDA) a lidi, kteří prožili dětství v nefunkčních rodinách.

Stomatologické centrum. Jsme moderní nejen vybavením, ale také naším přístupem, díky kterému využíváme nejnovější lékařské poznatky a postupy v ošetření. Bezbolestné ošetření a profesionální přístup pro každého pacienta.

Převozy do rehabilitačních, lázeňských zařízení. Transporty klientů a jejich doprovodů. Zdravotnická asistence při veškerých kulturních, společenských, sportovních, filmových a jiných akcích, včetně pronájmu sanitních vozů. Transport imobilních, invalidních a hůře pohyblivých klientů. Zajištění transplantačních týmů a orgánů k ...

Oční ambulance Hustopeče s.r.o. provozuje ordinaci očního lékaře.

Prodej, E-shop. Nabízíme prodej dentálních potřeb: - zubní a mezizubní kartáčky - zubní pasty - ústní vody a gely - speciální produkty Soukromá stomatologická ordinace: - stomatologie zachovná, estetická, protetická, chirurgická - paradentologie - dentální hygiena.

Bevelyx CZ s.r.o. provozuje kardiologickou a cévní ambulanci.

Klinická psychologie Břeclav, s.r.o. se zaměřuje na psychologickou diagnostiku, psychoterapii, krizovou intervenci a dopravně – psychologické vyšetření řidičů.

MUDr. Marek Kašpar provozuje chirurgickou a traumatologickou ambulanci v Břeclavi.

Mgr. Ing. Valéria Kolcunová se zaměřuje na nutriční a psychologické poradenství.

Ivana Zemanová je provozovatelem zdravotnické dopravní služby.

Moderní penzion na náměstí v Hustopečích k dispozici wellness, školící místnost

Pohodlné ubytování na Pálavě a v okolí Lednice poskytuje Hotel Galant v Lednici. Hotel disponuje vlastním kongresovým centrem a je tak vhodným místem pro konání kongresů a seminářů, které se mohou konat v konferenčních prostorách hotelu. Hosté mají k dispozici i privátní wellness s vířivou vanou, finskou saunou, infrasaunou a masážemi.

Komfortní ubytování na Pálavě a v okolí Mikulova poskytuje Hotel Galant v Mikulově. Hotel disponuje vlastním wellness centrem a je vhodným místem pro konání kongresů a seminářů, které se mohou konat v konferenčních prostorách hotelu.

Sportovní a rekreační zařízení: - krytý plavecký bazén tel. 702 204 660, 702 204 601 - letní koupaliště tel: 702 204 660 - saunu - masérské služby - fotbalový stadion - plážový volejbal - hokejbalové hřiště - tenisové kurty

Fitness centrum. Služby: -posilovna -kardiozóna -osobní trenér - funkční tréning TRX, závěsné popruhy -relaxace -masáže, klasická, sportovní a relaxačneí, rekondice, regenerace, diagnostika pohybového aparátu - výživové poradenství -čínské TUINA masáže

Solárium-špičkové turbosolária, široké a velice pohodlné lůžka. -2x GOLF Ower Power 57/9 Vertikální solarium LUXURA. Široký výběr speciální solární kosmetiky, poradíme a doporučíme vhodné kosmetické přípravky pro Vaší pleť. Kosmetika: -kompletní kosmetická procedura -čištění pleti kosmetikou -prodej kosmetiky. -speciální německá ...

Relax centrum Břeclav Služby: - masáže podtlakové, lymfatické, ruční, relaxační - laser - tvarování postavy či odstranění celulitidy.

Porodní, poporodní dula. Laktační poradkyně. Lektorka předporodní přípravy a nošení dětí v šátku. Rituál uzavření šestinedělí La Cerrada.