INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Chirurgická ambulance MUDr. Vlastimil Karlík s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Hotel *** - kapacita 100 až 115 lůžek ve 33 pokojích. 5 jednolůžkových typu SINGLE, 2 dvoulůžkové DOUGLE, 2 třílůžkové JUNIOR, 3 čtyřlůžkové FAMILY a 21 třílůžkových STANDARD Bar Restaurace - kapacita 78 míst, terasa. Rehabilitace.

Lyudmyla Herman se zaměřuje na různé druhy masáží, na prodej relaxačních balíčků a bylinných zábalů.

PremaQ s.r.o. se zaměřuje na dětskou ambulantní i intenzivní neurorehabilitaci.

Mgr. et Mgr. Petra Sedláčková provozuje logopedickou ambulanci se zaměřením na pacienty s s neurogenními poruchami řeči.

ICHTYS Plus s.r.o. provozuje zubní ordinaci a dentální hygienu v Brně.

Respiramed s.r.o. provozuje plicní ordinaci v Brně.

Společnost HV Medical, s.r.o. provozuje ORL ambulanci pro děti a dospělé. Ušní, nosní, krční.

EUC Klinika Brno s.r.o. provozujeme digitální a klasickou mamografii. Pomocí mamografického a ultrazvukového vyšetření se lékař snaží zachytit vážné nádorové onemocnění prsu již v počátku. Také můžete navštívit naši mamologickou poradnu. Provoz a kvalita našeho pracoviště jsou pravidelně kontrolovány v rámci reakreditací Ministerstva zdravotnictví ...

MEDAPO.cz s.r.o. je privátní ortopedicko-traumatologická ambulance MUDr. Martina Sklenského, CSc. Provozovna: Centrum lékařské péče spol. s r.o.- Vránova 172 Brno Řečkovice 621 00 Telefonické objednávky (po-pá 7:00-12:30): 544 527 530 Služby: - komplexní diagnostika a léčba nemocí a úrazů pohybového aparátu (privátní ...

EUROGYN MUDr. Ivan Huvar s.r.o. provozuje urogynekologické centrum.

LA Gryc gastro s.r.o. provozuje hotel HoteArte**** v Brně s komfortními dvou až čtyřlůžkovými pokoji a wellness službami.

MedivitaDent s.r.o. je stomatologická ordinace sídlící na poliklinice Medivita na ulici Hudcova 74a v Brně Medlánkách. Zubní lékaři: MUDr. Jana Španihelová MUDr. Gabriela Španihelová Zdravotní sestra + dentální hygienistka: Iveta Michalisková

Alergologická ambulance. Alergologie.

Wellness resort s.r.o. provozuje wellness hotel s lázeňskými službami, masážemi, saunami a mnoho dalšího.

Aliaksandra Kayeshka se zaměřuje na alternativní terapie, pozitivní myšlení, provádí masáže TUINA a čínskou medicínu.

Kurzy na hubnutí WELLNESS PLUS - zdravotně zaměřené cvičení GYRO - cvičení na bolesti v zádech - Pilates rehabilitace - Pilates s velkým míčem i na podložkách. Dietní programy na hubnutí i s cvičením - víkendové wellness cvičení s dietním programem. -Core trénink Cvičení Gyro - pro lepší zdraví a vitalitu. Gyro metoda - ...

Kosmetický Salon 5. element, služby: - kadeřnictví - kosmetické služby - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů - parní sauna - solná jeskyně - masáže.

GYNEKOLOGIE Richterová s.r.o. má privátní gynekologicko-porodnická ordinace.

PPJ consulting, s.r.o. se zaměřuje na kosmetické služby, masérské, rekondiční a regenerační služby.