INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Chirurgická ambulance MUDr. Vlastimil Karlík s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Revmacentrum - zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní zdravotní péči pro pacienty s onemocněním pohybového aparátu. - revmatologie.

Mgr. Martina Zábojníková je fyzioterapeutka. Fyzioterapie: - Vojtova metoda - terapie reflexní lokomocí - posouzení psychomotorického vývoje dítěte - kineziologický rozbor - cvičení hlubokého stabilizačního systému páteře - cvičení při plochonoží - senzomotorická stimulace dle Jandy.

Služby - fitness, posilovna - aerobic - manikúra, pedikúra - masáže.

Rehabilitace - kineziologický rozbor - rozbor psychomotorického vývoje - reflexní lokomoce - cvičení hlubokého stabilizačního systému páteře - cvičení Iyengar jogy - instruktáž Nordic walkinku - kineziotaping.

Mgr. Josef Bejček je psycholog. Služby: - psychodiagnostika osobnosti - psychoterapie - psychologický výběr specialistů pro náročné profese - dopravně psychologické vyšetření. Pracoviště: Vojenská nemocnice Brno p.o. Zábrdovická 3 636 00 BRNO

Mgr. Jana Böhmová je: - klinická psycholožka - dětská klinická psycholožka - psychoterapeutka (Gestalt terapie). Adresa: Poliklinika Bílý dům Žerotínovo nám. 533/6 602 00 Brno

Mgr. David Vaněk, Ph.D. je psycholog a psychoterapeut. Psychoterapie pro děti i dospělé. Ordinace: Grohova 12 602 00 Brno

Stomatologická ordinace. Zubní lékařka. Dětská stomatologie. Ústní hygiena.

Dentální klinika. Stomatologická ordinace.

Martina Srnská provozuje v centru Brna studio O.K. Poskytované služby: - masáže - poradenství v oblasti čínské medicíny. Provozovna: Studio O.K. Kobližná 15, I. patro Brno 602 00

Služby: -neinvazivní liposukce -lymfodrenáže -analýza těla -detoxikace -masáže -výživový plán.

Služby: - fyzioterapie - rehabilitace - masáže

Kosmetický salon, služby: - kosmetika - manikúra - prodlužování řas - depilace - masáže

Chirurgická ordinace a traumatologická ordinace.