INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Chirurgická ambulance MUDr. Vlastimil Karlík s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Zdravotnictví, lékař: -radiodiagnostika -ultrazvuk -rentgen

ODVYKÁNÍ KOUŘENÍ - jak přestat kouřit a nekouřit - centra biorezonance pro odvykání kouření cigaret přístrojem BiCOM: Brno, Břeclav, Hodonín. Odvykání kouření je lehké - přestat kouřit metodou biorezonance pomocí přístroje Bicom je snadné! Biorezonance je zde pro kuřáky! Pokud přestanete kouřit, tělo se ocitá v nikotinovém hladu a dostaví se silná ...

Rekonektivní léčení - RECONNECTION - RECONNECTIVE HEALING.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Masáže klasické reflexní, lymfatické, ajurvédské, energetizační, těhotenské. Mobilní masáže.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Škola klasické a sportovní masáže a trenérská škola: - masérský kurz - zdravotní masér - trenér fitness - výživový poradce.

Stomatologie. Stomatologická ordinace, ordinace zubního lékaře. Další služby: - léčba, prevence zubního kazu - ošetření chrupu, zubů - profesionální dentální hygiena.

Každý z nás se může dostat do obtížné psychické situace, která může vyústit do vážných zdravotních problémů. V naší odborné psychiatrické ambulanci poskytujeme komplexní péči, která je zaměřena na problematiku psychických poruch. Po stanovení diagnózy zajistíme následnou léčbu. Nabízíme své dlouholeté zkušenosti, praxi provozujeme již od roku ...

Klinika neinvazivní estetické medicíny: - korekce postavy, léčby vrásek a celulitidy, hubnutí, detoxikace. Služby: - intenzivní, redukční a zpevňovací programy - liposukce, tvarování a zpevnění těla - odstranění a prevence celulitidy: - kryoradiolipolýza, kryolipolýza - ultrazvuková neinvazivní liposukce - vacupress - ...

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - masáže lávovými kameny - těhotenské masáže. Certifikát Kineziotaping.

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - anticelulitidní masáže - relaxační masáže - masáže baňkami. Další služby: - lektorka cvičení na Power Plate - vystudovaná dietní sestra.

Interna Zdravotnické zařízení Praktický lékař Radiodiagnostika.

Masáže zad, šijí, rukou, nohou, obličeje, dekoltu.

REIKI Masáže - klasické - lymfatické - lávovými kameny - thajské.