INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Chirurgická ambulance MUDr. Vlastimil Karlík s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Oftalmologická ordinace. Ordinace očního lékaře.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - prodlužování vlasů ultrazvukem a studeným keratinem - vrstvené melírováním - kreativní střihy - slavnostní účesy Kosmetika - péče o pleť - chemický peeling - odborné poradenství Pedikúra Masáže.

Přednášky z oblasti výživového poradenství Poradna PRO výživu.

Kadeřnictví Kosmetika Modeláž nehtů Masáže

Psychologické poradenství. Rodinná terapie. Diagnostika.

Kosmetika - permanentní make-up Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Masáže

Služby: -kosmetické, kosmetika. Permanentní make-up Vyberte si část obličeje, kterou chcete zvýraznit: -horní oční linky, dolní oční linky, obočí, kontury rtů, výplň rtů. Prodlužování řas-Aplikujeme permanentní řasy metodou řasa na řasu. Barvení řas a obočí. Fotoepilace E-light 3D flash Fotoomlazení pleti RF Mezoterapie ...

Alternativní medicina - homeopatika - čakrová léčba - Bachovy esence - psychoterapie Psychoterapie Masáže (klasické, čínské, indické, lávovými kameny, reflexní terapie, manualní limfatická, anticelulitidová, havajská, ...)

Masáže - rekondiční - sportovní Tělovýchovné poradenství - antropologická měření.

Služby: -Power Plate -masáže -kosmetika pro muže -kosmetika -pedikúra.

Výplach tlustého střeva HYDROCOLON Rehabilitace - lymfodrenáže - rekondiční a relaxační masáže

Služby pro hubnutí a formování postavy hypoxitrainer, vacunaut, vacumassage odbourávání tuků problémových partií - odstraňování ceulitidy Prodej - vitamínové preparáty - doplňkové preparáty STAR LIFE Masáže.

Lekce - jóga - kompenzační cvičení Vypracování - pohybové a výživové plány Fyzioterapie.

Psychologické a psychoterapeutické služby - poradenství - dopravně - psychologická vyšetření

Psychologické poradenství potíže v mezilidské komunikaci, intenzivní úzkosti, emoční problémy, závislosti, poruchy příjmu potravy

Nabízíme alternativní léčby a výživové poradenství.