INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Chirurgická ambulance MUDr. Vlastimil Karlík s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Pilates i PRO začátečníky - power joga - zumba - aqua aerobic - nordic walking - taping a KINEZIOTAPING - aerobic. Rehabilitační cvičení.

Psychologické poradenství: - psychoterapie - psychotesty pro řidiče. Nutriční ambulance: - terapie/adiktologie ambulance@viafit.cz po, út, st 9.30-18 čt-pá 7-15.30

Ambulantní rehabilitace, fyzioterapeut: - fyzioterapie - reflexní a vazivové masáže - rehabilitace páteře, cvičení, nahřátí a elektroléčby.

Studio Slim Body. Služby: -wellness -VacuShape, BodyRoll -lymfodrenáže -infrasauna -zábaly problémových partií na hubnutí -ultra Fit Massage – vibrační plošina.

Výklad z karet. Numerologie. REIKI Regresivní terapie.

Služby: - masáže zdravotní, lymfatické - psychoterapie - metoda EFT - koučink - aromaterapie.

Ambulance ženského lékaře, gynekologie.

Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Služby: -solná jeskyně -solná infrasauna.

Služby: -výživový poradce -analýza těla.

Masáže zdravotní a relaxační v Brně, návrh cvičení. Přírodní medicína pohybového aparátu. Provádíme Dornovu metodu, Breussovu masáž, Klasické masáže, mobilizace a další, vice na www.prirodnimedicinabrno.cz

Stomatologické centrum, klinika -praktický zubní lékař pro děti, dospělé -stomatologie -estetická stomatologie -chirurgie, imlantologie, kosmetiologie -ortodoncie -stomatoprotetika aj.

Zdravotnictví, lékař: -zubní ordinace, stomatologie.

Zdravotnictví: -lékař -ortopedie. pobočka: 612 00 Brno Herčíkova 2481/23 Tel: 549 259 543

Pedagogicko-psychologická poradna: - odborné psychologické služby - psychologická vyšetření dětí, dítě předškolního věku - poradna Hrazené služby, služba poskytované poradnou: - kurz nápravy grafomotorických obtíží - kurz nápravy specifických poruch učení - logopedická náprava - odborné posudky na žádost rodičů atd.

Pohádkový dům U Andersena: -vinotéka, vinný klub V8 -víno, vína moravská, španělská, francouzská, italská, německá -vinný sklep s grilem - rauty, koktailparty, setkání přátel, různá výročí narozenin, posezení s přáteli při svíčkách, srazy všech druhů, banketní hostiny, svatební hostiny křtiny, podnikové večírky, maturitní večírky a ...

Ordinace praktického lékaře - urolog.