INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Chirurgická ambulance MUDr. Vlastimil Karlík s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Výživový poradce Znojmo Analýza těla na diagnostickém přístroji InBody R20

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

MUDr. Hana Seďová - psychiatrická ambulance s.r.o. provozuje ordinaci pro dospělé. Zabývá se především řešením afektivních poruch – poruch nálad (depresivní a úzkostné poruchy), dále řeší potíže jako jsou psychotické poruchy, poruchy spánku, poruchy osobnosti, reaktivní stavy – nasedající na vnější zátěž (rodinnou, pracovní apod.), organické ...

Mgr. Kamila Urbánková se zaměřuje na psychologii a psychoterapie.

Lada Nesiba Dubanská, DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

SESTŘIČKA.CZ - DOMÁCÍ PÉČE ZNOJEMSKO s.r.o. se zaměřuje na poskytování domácí zdravotní péče, na pomoc v domácnosti a na paliativní péči.

Zubní péče Všeobecná ambulantní zdravotní péče

MUDr. Jiří Široký - zubařství, s.r.o. provozuje ordinaci stomatologie.

Pod Hradbami s.r.o. provozuje dentální centrum se zaměřením na mikroskopickou a estetickou stomatologii.

Redukce váhy, detoxikace organismu, poradenství. - doplňky stravy (THERAPIN, ENZYMIX, BODY SHAPE TEA)

Stomatologická ordinace. Péče o chrup pro děti i dospělé. Zubní ordinace. Poskytujeme záchovnou i kosmetickou stomatologii, léčba parodontózy i kořenových kanálků, protetická stomatologie, implantologie, stomatochirurgie. Profesionální bělení a odstranění pigmentací (skvrny od kávy, čaje, cigaret apod.) Dětské zubní lékařství...

Mgr. Kateřina Mahelová je terapeutkou specializující se na práci s podvědomím. Její přístup spočívá v odhalování bloků v podvědomí, které mohou ovlivňovat naše postoje, emoce a chování.

Michaela Vimrová se zaměřuje na rehabilitace, masáže sportovní, klasické a reflexní a fyzioterapie pro děti a dospělé.

Nabídka rehabilitačních, wellness a fitness služeb a prodej rehabilitačních pomůcek a solární kosmetiky. Služby: Rehabilitace indikovaná lékařem Následná rehabilitace po hospitalizaci Dlouhodobá rehabilitace (i u pacienta) Zaškolení rodiny při dlouhodobé rehabilitaci Léčba akutních i chronických bolestíMasáže - klasické, sportovní, ...

Služby: - stomatologie, zubní ordinace

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

Ing. Monika Kalašová se zaměřuje na různé druhy masáží, Rolfingovu terapii, diagnostiku dle tradiční čínské medicíny a na práci s jizvami.

Odborný lékař pro kožní a pohlavní onemocnění. Lékařská kosmetika.

MUDr. Martínková Štáfková Zuzana s.r.o. provozuje oční ordinaci.