INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Společnost Medilam ergonomics s.r.o. zajišťuje pracovnělékařské služby. Mají také akreditovanou laboratoř pro měření lokální svalové zátěže, fyzické zátěže, pracovních poloh, hluku v pracovním a komunálním prostředí apod.

Společnost Péče srdcem, z.ú. poskytuje služby domácí péče.

MUDr. Polách Stomatologie s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

Zubní ordinace, dentální hygiena, bělení zubů, zubní laboratoř, CEREC 3D.

Odstranění křečových žil a metlic metodou sklerotizace. Po zákroku pacient není omezen v běžné činnosti ani práci.

Společnost Krajská adiktologická ambulance pro děti a dorost s.r.o. Ambulance se zabývá komplexní diagnostikou a léčbou poruch vyvolaných účinkem návykových látek (alkohol, nealkoholové drogy) a nelátkových závislostí u dětí (gambling, závislost na počítačí, apod...).

Společnost Centrum Dentální Hygieny Bruntál s.r.o. provozuje ordinaci dentální hygieny.

Společnost Revmatologie Bruntál, s.r.o. provozuje ambulanci revmatologie v Olomouci.

Zdravotní domácí péče. Rehabilitační péče. Zdravotnické pomůcky: - polohovací elektrické lůžko - invalidní mechanický vozík - toaletní křeslo

Poskytujeme odbornou lékařskou péči v oborech - ortopedie, ortopedická ambulance, speciální chirurgie, anesteziologie a léčba bolesti, rehabilitace a rekondice, traumatologie pohybového ústrojí, léčba měkkých tkání a kostní soustavy rázovou vlnou. Ortopedie, ortopedická ambulance: - ambulantní ortopedická léčba – nutnost objednání na všechny ...

Provádí ORTHOKINE - nová revoluční metoda odstraňující bolest kloubů - k léčbě je používána vlastní krev, která se kultivuje několik hodin ve speciálních EOT zkumavkách, díky nim se v krvi až 140x zmoží tělu vlastní obranné látky, které pak lékař injekcí aplikuje do postiženého kloubu

Společnost ALERGOMEDIC s.r.o. provozuje alergologickou ambulanci.

Společnost Dětská neurologie Liberis s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Společnost Amborlex, s.r.o. provozuje ORL ambulanci - kompletní prevence, diagnostika a terapie nemocí oblasti ORL a hlavy a krku - není potřeba doporučení jiného lékaře