INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Společnost Aldentex stomatologie s.r.o. provozuje ordinace zubních lékařů.

Diabetologie. Odborný lékař diabetolog. Diabetologická ordinace (ambulance). Rozsah péče: - diagnostika diabetu - úvodní výuka při záchytu diabetu - dlouhodobé sledování zdravotního stavu. Maloobchod, prodej: - zdravotnické potřeby (prostředky) - pomůcky pro diabetika (testovací elektrody, pomůcky k aplikaci insulínu).

Diabetologie. Odborný lékař diabetolog. Diabetologická ordinace (ambulance). Rozsah péče: - diagnostika diabetu - úvodní výuka při záchytu diabetu - dlouhodobé sledování zdravotního stavu.

Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: - obvodní lékař. Péče: - ošetření akutních stavů, zajištění návaznosti na odborná pracoviště a nemocniční oddělení - preventivní péče, očkování - EKG vyšetření, laboratorní diagnostika, stanovení hladiny cukru v krvi, sedimentace, orientační vyšetření moče - poradenství v oblasti stravování, ...

Společnost Remidental s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

Společnost Studio Zuzana, s.r.o. poskytuje rehabilitační služby.

Společnost Medica zdravotní péče, s.r.o. provozuje mobilní hospic, služby domácí péče, podporuje vzdělávání a další aktivity v sociálních službách.

Agentura domácí péče: - zdravotní ošetřovatelská domácí péče - péče o těhotné - lymfodrenáže - léčebné, zdravotní a kosmetické - masáže - klasické, zdravotní, těhotenské - nastřelování náušnic

Společnost PSOR-DERM s.r.o. provozuje kožní ambulanci v Havířově.

Neurologická ambulance a Spánková poradna INSPAMED, s.r.o. se zabývá diagnostikou a léčbou poruch spánku a bdění.

Zdravotní dopravní služba. Doprava raněných a nemocných.

Společnost ARAGMA s.r.o. provozuje ordinaci ortodoncie.

Společnost Zett-Smile s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Zdravotní centrum Halmedic, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře, zubního lékaře. Mimoto se v budově nachází kadeřnictví, kavárna, fyzioterapeut, kosmetické a masážní studio aj.

Zubní ordinace, stomatologie. Zubní hygiena. Pobočka Ostrava - Sokolská tř. 2587/81, Ostrava - tel. 722 367 815. Pobočka Frýdlant nad Ostravicí - adresa: Hlavní 88, Frýdlant nad Ostravicí - tel. 722 367 814.

DomA - domácí asistence, z.s. je poskytovatel terénních sociálních služeb: - pečovatelské služby pro seniory a osoby tělesně postižené - službu osobní asistence pro mladší a starší seniory a osoby tělesně postižené - rozvoz obědů do domácností našich uživatelů, do škol a školek - základní sociální poradenství v oblasti žádostí o Příspěvky na ...