INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MDDr. Tomáš Bárta je zubní lékař, vlastní i zubní laboratoř.

Alergologická ambulance. Odborný lékař: - alergolog.

Středisko ošetřovatelské péče: - pečovatelská služba. - ošetřovatelská služba - osobní asistence - sociální služba.

TREEDENT s.r.o. provozuje zubní ordinaci poskytující komplexní stomatologickou péči.

MUDr. Eva Jursová provozuje ordinaci praktického zubního lékaře. Nabízíme milý a vstřícný přístup pro všechny. V naší ordinaci praktické zubní lékařky pro děti a dospělé poskytujeme preventivní a následnou léčebnou péči. Provádíme bělení zubů. Díky vstřícnému jednání a citlivému přístupu zvládáme péči o chrup i malých dětí. Pokud stále hledáte ...

Rehabilitační lékař. Další ordinace: - Bruntálská 129, Bruntál, tel. 554582250.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče

Společnost EliteFyzio s.r.o. poskytuje fyzioterapeutické služby.

Obory. - gynekologie, porodnictví - dermatovenerologie. Ambulance: - porodnicko-gynekologická - kožní, dermatovenerologická.

Společnost Dentální studio KPD s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

UnikaCentrum, z.ú. je nestátní nezisková společnost, která pomáhá lidem se zrakovým postižením, duševním onemocněním a seniorům v okrese Karviná. Společnost provozuje sociální služby, dále sociální podnikání v oblasti masérských služeb v Karviné i Havířově, individuální specializovanou dopravu ad. Komu společnost pomáhá Společnost své ...

Společnost Urox Czech, s.r.o. provozuje urologickou ambulanci.

Společnost ORTOHAL s.r.o. provozuje ortopedickou ambulanci.

Služby: - domov pro osoby se zdravotním postižením - domov se zvláštním režimem - chráněné bydlení - odlehčená služba. Poskytování služeb sociální péče pro osoby se zdravotním a mentálním postižením.

Společnost GYNPOR Kubová s.r.o. provozuje privátní gynekologickou-porodnickou ambulanci.

Soukromá gynekologická ambulance. Ordinace Havířov - Šumbark: - Lidická 886/43 - tel.: 605 559 247