INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Gynekologická ambulance. Ambulantní hysteroskopie.

Ordinace, služby: - praktický lékař pro dospělé - rehabilitace

Ordinace paní magistry Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku poskytuje komplexní fyzioterapeutickou a rehabilitační péči pro děti, dospělé a také sportovce. Fyzioterapie se zaměřuje především na poruchy hybného systému, jejich analýzu pomocí specifických diagnostických metod a rehabilitační postupy, které se tyto poruchy snaží ovlivnit či odstranit. ...

Mgr. Marie Müllerová je psychiatr pro děti a dospělé.

REHABILITACE Re-habilis je tým zkušených fyzioterapeitů.

Jsme tým lékařů, který svou činností navazuje na práci interní a diabetologické ambulance MUDr. Eduarda Barana a pokračuje v její činnosti. Pečujeme o klienty s cukrovkou a interními onemocněními v nových prostorách:

Společnost Archident s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

MUDr. Tomáš Jaroš provozuje gynekologickou ambulanci.

Nestání zdravotnické zařízení poliklinického typu. Mamocentrum. Mamologická ambulance pro prevenci a léčbu onemocnění prsů. Specializované ambulance: - chirurgická ambulance - ambulance pro dětskou chirurgii. Rehabilitace po operacích prsů a pooperačních stavů, fyzioterapie. Další provozovna: - Třebovická 5316, Ostrava - Třebovice, tel. ...

Naše Léčebné a rehabilitační centrum s.r.o. v Opavě je privátní zdravotnické a rehabilitační zařízení s dlouholetou tradicí a širokou nabídkou služeb. U nás najdete odborné ambulantní služby a komplexní rehabilitaci, to vše je hrazeno z veřejného zdravotního pojištění a také řadu rekondičních, relaxačních a sportovních služeb.

Klinická logopedie - Jirousková s.r.o. provozuje logopedickou ambulanci.

Gynekologická ordinace. Lékaři: - MUDr.Vlastimil Malík - MUDr. Jakub Malík - MUDr. Kateřina Urbančíková.

Společnost CERMED Ostrava s.r.o. provozuje kardiologickou a interní ambulanci.

Společnost MS - Sanitky s.r.o. poskytují zdravotní a sanitární služby.

Společnost RehaPoint s.r.o. poskytuje soukromou rehabilitační péči.

Společnost FAJNE ZUBY, s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Služby: - diabetologická a interní ambulance

Společnost TRT zubní centrum s.r.o. provozuje zubní ordinaci.