INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Společnost RehaCentrum Český Těšín, s.r.o. poskytuje služby: - fyzioterapie - kinezioterapie - MTC Medical Taping

Ambulance klinické logopedie - poskytujeme komplexní logopedickou diagnostikou, terapií a prevencí narušené komunikační schopnosti u dětí a dospělých.

Ambulance, ordinace: - chirurgie - sportovní traumatologie

Alergologie ŠKOPKOVÁ s.r.o. provozuje dětskou alergologii v Ostravě.

Ambulance plastické chirurgie. Specializovaná ambulantní zdravotní péče.

Mgr. Petra Milichová provozuje Fyzio Relax Centrum.

Jsme specialisté na zubní implantáty (zubní náhrady) s ordinací v Ostravě. Sháníte zubaře v Ostravě? Kontaktujte nás, rádi vám pomůžeme k oslnivému úsměvu.

MDDr. Petra Rozehnalová provozuje zubní ambulanci.

Komplexní přístup v diagnostice a terapii pohybového aparátu dětí i dospělých. Preventivní programy. Sportovní fyzioterapie.

Estetická stomatologie Ostrava se specializací na - kompozitní materiály (bílé výplně) - celokeramické korunky - fasety - onleje - protetické rekonstrukce

MUDr. Veronika Pallová provozuje kožní ambulanci.

Odborný lékař: - kožní, dermatolog. Ambulance: - kožní, dermatologická. Dermatovenerologická ambulance.

Služby: - gynekologická ambulance pro děti, dospívající a dospělé

NEUROMED PLUS LINGUA s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci pro dospělé i děti.

Služby: - rehabilitace, masáže - vertikální turbosolárium - sauna - terapie rázovou vlnou. - Salus talent - vysokoindukční magnetoterapie - relaxační bazén

Plastická a estetická chirurgie. Chirurgie ruky. Zvětšování, zmenšování, estetická modelace prsů. Provádíme mužskou obřízku. Modelace odstálých ušních boltců - od 10 let. Plastické operace nosu. Plastika - očních víček, břicha. Vyhlazování vrásek ve tváři. Modelace a zvětšovací plastiky rtů. Liposukce, odsávání tuku - i bez narkózy.

MUDr. Tomáš Kokoř provozuje urologickou ambulanci.