INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Jana Packová provozuje ambulanci fyzioterapie: - mobilizace kloubů a páteře - mobilizace žeber metodou L.Mojžíškové - techniky měkkých tkání - léčebná tělesná výchova - senzomotorická stimulace - kineziotaping - metoda SM systém - reflexní terapie - masáže terapeutické, reflexní - autoterapie

Sanatorium, služby: - zařízení následné péče - rehabilitace - mobilizaci klientů

Společnost Šťastná gynekologie, s.r.o. se zabývá: . gynekologií, porodnictvím - dětskou gynekologií - estetickou medicínou Vlastní zákrokový sál.

Společnost Neurosynergie s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci: - Neurologické poradenství a léčba - Vyšetření evokovaných potenciálů - Vyšetření na elektromyografu - Ambulantní aplikace analgetických infusí

Dopravní zdravotní služby: - sanitní doprava - přeprava pacientů pro Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, Bílovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všechny značky, servis BOSCH Prodej: - motocykly.

Ordinace, služby: - zubní - stomatologie

Společnost FLYMEDICA, s.r.o. nabízí akutní i dispenzární interní a angiologickou péči.

Společnost Kováč - dental s.r.o. poskytuje péči o zuby.

PhDr. Pavla Šňupárková je akreditovaná psycholožka, psychoterapeutka a lektorka působící v Ostravě

MUDr. Petra Pospíšilová provozuje oční ambulanci.

Reflexdent poskytuje zubní péči základní i nadstandardní, dentální hygienu.

MUDr. Eva Hurtíková provozuje akupunkturu: - bolestí zad a bolestivé stavy obecně - psychické potíže - vlivem stresu, přepracování - neurogenní tetanie - pomáhá při obrnách lícního nervu - poruchy spánku a další potíže, kde je potřeba se zaměřit na celkové povzbuzení - uvolnění organismu

MUDr. Marianna Hadzimová je praktické zubní lékařství, parodontologie a dentální hygiena.

Kateřina Kusová se zaměřuje na prevenci a léčbu bolestivých stavů pohybového aparátu. - při léčbě používání nahřátí Infra-lampou - elektroterapie (analgetické i stimulační proudy) - kineziotaping. Nabízím také klasické (relaxační) - či aromaterapeutické masáže a reflexní masáž plosky nohy.

Ortopedická klinika Ort-Art v Petřvaldě je moderní, komplexně řešené centrum se třemi na sebe navazujícími trakty – ambulantní, operační a rehabilitační.

Mgr. Nika Konečná nabízí systémové řešení chronických obtíží pohybového ústrojí. Hledá cesty k odstranění kauzálních problémů, a to při komplikovaných diagnózách typu operace.

Centrum zdraví a krásy poskytuje péči zdraví, ale i služby estetické a relaxační: -plastická chirurgie - optika - gynekologie, oční a ORL ambulance - tetovací salón - kožní ambulance - pedikúra aj.

Rehabilitační ústav: - rehabilitace. Specializovaná rehabilitační péče pacientům po úrazech a operacích pohybového a nervového ústrojí.

Mgr. Václav Petráš zajišťuje sportovně-psychologické poradenství, mentální přípravu sportovců a týmů.

Společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o. Frýdek-Místek Vám zajistí ubytování a pronájem luxusních chat v Beskydech. Užijte si skvělou dovolenou na horách a pronajměte si třeba naši valašskou chalupu. Navíc si můžete i dopřát soukromé wellnes se saunou a vířivkou. Naše chaty zvou k útulnému ubytování v soukromí, ať už plánujete romantický víkend ...