INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Biorezonance s.r.o. nabízí služby detoxikační a terapeutické, jako je odvykávání kouření, zdravé hubnutí, biorezonance apod. k psychickému a fyzickému zdraví klientů.

Stomatologie. Ordinace, ambulance: - zubní lékař, zubař, dentista. Tel. číslo: 553872111 (spojovatelka Ostroj a.s.).

Výuka - jóga zdravotní, vinyasa, raja, kundalini, taneční, pro těhotné Kurzy a semináře - jóga různé formy Masáže (zdravotní, sportovní a rekondiční, relaxační, medové, ...) - baňkování

Oční optika: - vyšetření zraku, - dioptrické brýle, - multifokální brýle, - kontaktní čočky, - sluneční a speciální brýle. Oční ambulance: - oční onemocnění, - glaukomová poradna, - ortoptika, - retinální (sítnicová) poradna.

Studio estetické kosmetiky. Kosmetický a masážní salón. Kryolipolýza. Kavitace. Lymfodrenážní masáže. Klasické regenerační masáže. Lifting, expresní face lifting-termage. Sídlo firmy: - Kateřinice 32, okr. Nový Jičín.

Interní lékařství Gastroenterologie Revmatologie

Zajistíme dlouhodobou spolupráci s výživovým poradcem – dietologem.

Naše společnost se zaměřuje na nabídku poradenství v oblasti výživy.

Dietologické poradenství. Nabízíme produkty na bázi bylin.

Nabízíme péči, podporu a poradenství cílené na redukci váhy.

Naše společnost se zaměřuje na nabídku poradenství v oblasti výživy.

Nabízíme odborné dietetické poradenství v oblasti výživy. Zajišťujeme sestavování jídelníčku na míru.

Masér a provozovatel masérského salonu v Ostravě Porubě Ing. Petr Fiala se specializuje na masáže východního stylu pro uvolnění bolestí a spuštění přirozených léčivých schopností organizmu: thajské masáže, havajské masáže, masáž lávovými kameny, čínská tlaková masáž, sportovní masáž, Dornova metoda, tejpy aj. Klientům pomáhá s jejich ...