INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Pedagogicko-psychologická poradna. Psychologické poradenství a pomoc při výchově a vzdělávání dětí, žáků a studentů ve věku od tří let do ukončení vzdělávání.

Rekondiční studio. Služby: - cvičení na motorizovaných cvičebních stolech - posilovna - masáže.

Zeštíhlovací studio: - podtlaková masáž lymfatického systému, lymfodrenáž - odstraňování celulitidy, poporodních žilek (strií) - odbourání podkožního tuku - lokální zeštíhlení - masáže - celotělové zábaly - vyhlazování vrásek. Kosmetické studio, kosmetika, welness.

Relaxační a regenerační služby: - masáže - rehabilitační cvičení - elektrogymnastika - suché uhličité koupele - solárium - Kneippovy šlapací koupele.

Naše centrum3p - Pohyb-Potrava-Psychika -nabízí poradenství v oblasti výživy dětí i dospělých, komplexní analýzu těla, zpracování komplexního plánu (výživa, cvičení, relaxace, vhodné doplňky stravy), odborné vedení po celou dobu programu. Dále v našem centru děláme besedy, přednášky, semináře v oblasti správného životního stylu a osobního ...

Poliklinika Ostrava je nestátní zdravotnické zařízení, jehož provozovatelem je Dopravní zdravotnictví, a.s., člen skupiny AGEL. Poskytuje lékařskou péči všem občanům. Navíc se specializuje na pracovně - lékařskou péči.

Numerologie REIKI Hlubinná regresní terapie Masáže EFT metoda

Alternativní medicína, léčitel. Diagnostika a léčení všech nemocí a jejich příčin. Člověk, partnerství, rodina, personalistika, prostředí, firma, politika, spolky a jiná sdružení, národ, lokalita, talenty a mnohá další témata jsou buď zdravá nebo nemocná. U všech se zabývám zdravím, případně jeho znovunabytím.

Masáže sportovní, klasické, indické, medové, aroma

Masáže sportovní, regenerační, lymfatické, reflexní obličeje i chodidel, ajurvédské, a další

Nabídka odborného očního vyšetření v plném rozsahu ambulantní péče.

Nestátní zdravotní zařízení. Služby: - aplikace moderních postupů, technologií a materiálů v ortotice a protetice: - ortotická léčba polohových deformit hlaviček u dětí s využitím kraniálních ortéz - biomechanická analýza pohybu se zaměřením na detailní analýzu nohy a dolní končetiny - fyzioterapie pacientů po úrazech, ...

Poskytované služby: - bezbolestná liposukce metodou radiofrekvenční terapie (přístroj Accent) - odstranění tuků a celulitidy - vypnutí a vyhlazení pokožky - lymfodrenáž - masáže.

Ordinace kožní. Další ordinace: - Žižkova 1028/7, 794 01 Krnov - tel: 554 617 788.

Ordinace ženského lékaře-gynekolog. Ordinační hodiny: - Út 12 - 16 - Čt 6 - 11.30. Další ordinace: - Rybářská 12, 74601 Opava - tel: 553 611 198 - Po 6, 30 - 11, 11.30 - 15.30 - St 11 - 17 - Pá 6.30 - 12.

Gynekologická ordinace. Další ordinace: - Zámecká 206, Neplachovice - tel. 553 662 332.

Masérské služby, masáže. Kosmetické služby. Pedikúra, manikúra. Prodlužování a zhušťování řas.

Kadeřnictví Kosmetika Thajské masáže - lymfatické přístrojové masáže - masáže lávovými kameny

Homeopatická léčba lidí a zvířat. Homeopatická poradna