INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Odborný lékař ortopedie. Ortopedická ordinace.

Praktický lékař stomatologie, zubní lékař, zubař.

Zubní lékař. Pobočka: - Nad Poštou 91, 74775 Velké Heraltice - tel: 553 663 071.

Nutriční poradna Sanvita Ing. Evy Skubidové vám pomůže k dosažení optimální hmotnosti, vitality a zdraví. Nabízí profesionální výživové poradenství i účinné redukční programy a diety. Sestavuje na míru jídelníčky pro zdravé hubnutí a moderní životní styl, stravovací plány pro celé rodiny a všechny věkové kategorie.

Masáže (klasická, sportovní a relaxační medová masáž, baňková masáž, baňkování, reflexní, lymfatická, reflexní terapie, reiki ošetření), manuální lymfatická masáž, bowenova tlaková masáž.

Praktický lékař gynekolog. Gynekologická ambulance (ordinace).

Ordinace očního lékaře. Odborný lékař: - oční.

Rekondiční cvičení. Kavitace. BodyRoll. Lymfodrenážní masáž - přístrojová. Bylinná parní lázeň. Vacu-Space Therm - spalování tuků.

Zubní lékař: - zubař, stomatolog.

Léčebně - rehabilitační oddělení pro léčbu závislostí .

Služby: - rekondiční masáže - relaxační masáže - medové, skořicové zábaly - klasické masáže - lymfodrenáž - baňkování.

Zubní lékařka. Stomatologická péče.

Rehabilitace, rehabilitační ordinace, lékař.

Masážní a relaxační studio: - vlasové studio - kavitace - odstranění celulitidy - lymfodrenáž. Provozovna: - Kafkova 1380/15, Ostrava-Přívoz.