INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
První plícní s.r.o.

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Praktický lékař stomatolog. Soukromá stomatologická ambulance pro děti a dospělé. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Praktický lékař stomatolog. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Ordinace: - praktický lékař pro dospělé - odborný lékař interní (internista). Ordinační hodiny: - Po 6.00-9.30 - Út 11.30-13.30 - St 12.30-18.00 - Čt 6.00-9.30 - Pá 6.00-9.00.

Ordinace: - praktický lékař pro dospělé - odborný lékař interní (internista). Ordinační hodiny: - Po 10-12 - Út 6.30-11 - St 6.30-9 - Čt 10-11.30 - Pá 9-11.

Praktický lékař stomatolog. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Dopravní zdravotní služba. Činnost: - převozy pacientů v sanitce po celé ČR - doprava raněných a nemocných.

Zubní lékař, zubař, stomatolog Ostrava.

Služby: - osobní trenér - kurzy hubnutí - fitness centrum - posilovna - alternativní léčba - dotyková terapie, Dornova metoda - esotení léčení, esoterika - etikoterapie - odstraňování bloků a bolestí páteře. Prodej: - produkty z Mrtvého moře s archibakterií Dr.Nona.

Praktický lékař stomatolog. Stomatologická (zubní) ambulance. Zubní lékařství - stomatologie. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Praktický lékař stomatolog. Stomatologická (zubní) ambulance. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Zdravotnictví. Praktický lékař stomatolog. Stomatologická (zubní) ambulance. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Zdravotnictví. Praktický lékař stomatolog. Stomatologická (zubní) ambulance. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Kadeřnictví. Kosmetické služby, kosmetika. Manikúra, pedikúra. Masáže.

Zdravotnictví. Praktický lékař stomatolog. Ordinace: - zubní lékař, zubař.

Zdravotnictví. Odborný lékař ortodoncie. Ortodoncie pro děti. Ordinace: - zubní lékař, zubař, stomatolog.

Alergologická a imunologická ambulance. Další ordinace: - Čs. armády 1402/6a, Hlučín, tel: 595 041 059 - Opavská 90, Vítkov, tel: 556 300 444.

Ušní, nosní, krční ambulance.

Pobočka. Služby: - masérské, rekondiční a zdravotní masáže, rehabilitace.

Profesní zaměření: - geriatrie, interna, gastroenterorlogie a hepatologie. Dietologie, poradenství pro obezitu. Odborný lékař.

Zdravotnictví. Ordinace: - praktický lékař pro děti a dorost, pediatr. Dětský a dorostový lékař. Kardiolog.